Huawei Watch GT debutează cu un OS dezvoltat in-house, ecran AMOLED și conectivitate GPS

1.506 ori
<b>Huawei Watch GT debutează cu un OS dezvoltat in-house, ecran AMOLED și conectivitate GPS</b>Odată cu noile terminale Mate 20 de ieri, Huawei a prezentat și ceasul inteligent numit Huawei Watch GT - purtabil care nu rulează Wear OS, ci o versiune proprietară software creată la nivel intern de către companie. Se numește OS Lite

Pe finalul evenimentului de ieri cei de la Huawei au anunțat și lansarea lui Watch GT, un nou ceas inteligent care în mod interesant nu rulează platforma Google Wear OS, ci una dezvoltată in-house de către compania chineză. Aceasta se numește OS Lite și oferă compatibilitate cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 9. Ce aduce ceasul și la ce sume se va vinde aflați în continuare.

Huawei Watch GT

Din punct de vedere al design-ului acest ceas adoptă un look atractiv, clasic, cu un cadran rotund realizat din oțel inoxidabil 316L, butoane crown pe lateral pentru navigarea prin software și aparent un inel în jurul ecranului realizat din ceramică. Avem parte de un ecran AMOLED cu diagonală de 1.39 inch cu rezoluție de 454 x 454 pixeli și de conectivitate GPS. 

Huawei Watch GT

Primim o baterie generoasă de care potrivit producătorului poate rezista până la 2 săptămâni dacă oprim notificările, senzorul de puls și GPS-ul. În modul de utilizare continuu cu GPS, senzor puls și ecran Always-on activ se promit în schimb 22 ore. Ceasul are și funcții AI pentru monitorizarea somnului și îmbunătățirea măsurătorilor de puls și există și un mod special de antrenament pentru sportivi.

Acest ceas oferă conectivitate Bluetooth 4.2, NFC, dar nu și WiFi sau certificare pentru rezistență la apă ceea ce nu sună tocmai bine pentru un ceas inteligent din 2018. Prețul produsului este de 199 euro în varianta Sport cu o curea din silicon, sau 249 euro dacă alegeți varianta Clasic cu o curea din piele la pachet.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×