Google Pixel 3 XL versus iPhone XS Max într-o comparaţie foto/video cu surprize (Video)

1.135 ori
<b>Google Pixel 3 XL versus iPhone XS Max într-o comparaţie foto/video cu surprize (Video)</b>Vedem astăzi o nouă comparație marca SuperSAF, vedetele acestui test foto/video fiind Pixel 3 XL și Apple iPhone XS Max - două telefoane flagship cu prețuri uriașe și dotări de ultimă oră. Este interesant să aflăm care se descurcă mai bine

Din ciclul "dacă vă era dor de SuperSaf", azi revenim cu o comparaţie foto/video a simpaticului YouTuber. E vorba despre doi grei ai momentului, Google Pixel 3 XL şi Apple iPhone XS Max. Reţineţi că iPhone XS Max a câştigat deja o bătălie la Mobilissimo.ro într-o comparaţie cu vot în orb cu Xperia XZ3 şi Note 9. Acum se ia la trântă cu flagshipul Google Pixel actual. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Voturi

Cu aproape 24 de ore în urma v-am prezentat clipul lui SuperSaf şi v-am întrebat şi pe voi pe grupul oficial Mobilissimo.ro cum vi se par camerele si capturile lor. 108 persoane au înclinat spre iPhone XS Max şi doar 90 spre Pixel 3 XL, indiciu clar despre cine e mai apreciat. 

Şi hai să vedem cum stăm la nivel de hardware:

Google Pixel 3 XL:

  • Camera principală: 12.2 MP, stabilizare optică, F/1.8, dual pxiel PDAF, bliţ dual LED
  • Camera frontală: 2 x 8 MP (F/1.8 şi F/2.2), un obiective wide şi unul ultra wide

Apple iPhone XS Max:

  • Camera principală 2 x 12 MP (F/1.8 la obiectivul wide şi F/2.4 la cel telephoto), OIS, PDAF, 2x zoom optic, bliţ quad LED
  • Camera frontală: 7 MP

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

Un prim test este cel al filmării selfie, acolo unde microfonul lui iPhone XS Max pare superior, prinzând o voce mai naturală, în vreme ce Pixel 3 XL se aude ca un radio vechi. Parcă iPhone-ul îl cam înroşeşte la piele pe Supersaf, în vreme ce Pixel 3 XL prinde mai multă lumină. Stabilizarea pare să fie la fel de bună totuşi, iar telefonul Google propune o captură wide angle, versus unghiul standard de pe iPhone.

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

La filmarea cu camera principală iPhone-ul are atuul zoomului optic, care lipseşte de pe Pixel 3 XL, deci extra detalii pentru handsetul Apple. La testul de stabilizare ambele telefoane stau foarte bine şi stau excelent şi la viteza de focalizare. La aceste capitole aş spune că iese egalitate. Calitatea capturii video e mai bună la iPhone, care stă mai bine la dynamic range, claritate, microfoane şi în general look al capturii de acest tip.

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

Trecând la fotografii, Pixel 3 XL stă mai bine, iar iPhone-ul arde fundalul şi oferă nuanţe suprasaturate la captura cu acea clădire de birouri. 

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

Şi captura Portrait arată mai bine pe Pixel, reuşind să ofere un blur mai convingător în jurul subiectului. A se observa luciul pielii lui Supersaf pe Pixel, în vreme ce iPhone-ul prezintă o piele prea "smooth"

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

Captura foto oferă un plus lui iPhone XS Max datorită zoomului optic, dar culmea e că nici Pixel 3 XL nu sta rău cu zoomul digital. Mi se pare şi că iPhone-ul prinde cadre mai luminoase şi culori mai vii. 

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

Cât despre testul de dynamic range, iPhone-ul câştigă bătălia, prin detalii la umbră mai bune, culori mai bine păstrate, iar Pixel 3 XL parcă are o uşoară infuzie roşiatică. 

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

Captura Portrait cu camera din spate este superioară pe iPhone, acolo unde Pixel 3 XL se "agaţă" puţin în părul şi urechea lui Saf la aplicarea de blur.

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

În ce priveşte captura low light cu acel semn de circulaţie, Pixel 3 XL oferă o captură net mai luminoasă, dar la claritate telefoanele sunt egale. 

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

La captura landscape nocturnă Pixel 3 XL e iar mai luminos, dar prezintă ceva mai mult zgomot în zona cerului. 

iPhone XS Max vs Pixel 3 XL

La zoom clădirea e mai estompată totuşi pe Pixel 3 XL. Mi se pare un duel foarte apropiat între aceste telefoane, cu victorii ale lui iPhone compensate cu unele victorii ale lui Google Pixel 3 XL. Acolo unde unul e mai luminos, celălalt are detalii mai bune şi tot aşa. Revenim şi noi cu un test când punem mâna pe noul Pixel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×