Google Pixel 3 XL primește o disecție ce confirmă prezența unui ecran Samsung AMOLED la bord

755 ori
<b>Google Pixel 3 XL primește o disecție ce confirmă prezența unui ecran Samsung AMOLED la bord</b>Iată că astăzi aflăm o veste tare interesantă despre phablet-ul Google Pixel 3 XL, aceea că ecranul AMOLED de la bord este de această dată unul fabricat de Samsung și nu de LG precum s-a întâmplat anul trecut. Avem parte de o disecție

Dacă anul trecut cumpărătorii de Pixel 2 XL au avut ceva probleme cu ecranul P-OLED produs de către LG, iată că în acest an lucrurile stau ceva mai bine cu succesorul Pixel 3 XL. Aflăm pe seama unei disecții realizate de către echipa de profesioniști iFixit faptul că într-adevăr Google a apelat la Samsung pentru distribuirea de panouri cu tehnologie AMOLED aici, fapt ce i-a adus și aprecierea din partea celor de la Display Mate.

Google Pixel 3 XL

Mai aflăm pe această cale faptul că telefonul aduce și o serie de componente custom realizate de către Google precum este cazul cipului Pixel Visual Core pentru captura foto, respectiv cipul de securitate intitulat Titan. Cât despre uriașul decupaj din zona superioară, acesta ascunde componente destul de mari ca senzorii de cameră selfie (doi la număr) și hardware-ul asociat difuzorului audio.

Sunt multe componente înghesuite la interior plus apariția încărcării wireless, fapt ce i-a obligat pe cei de la Google să ofere o baterie ceva mai mică decât la predecesor și anume o unitate de 3430 mAh vs cea de 3520 mAh de pe Pixel 2 XL. Cât despre scorul obținut de telefon la ușurința de reparație, acesta este de 4 din 10, unde 10 este gradul acordat telefonului cel mai ușor de reparat.

O analiză completă a componentelor de la interior găsiți pe iFixit.com!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×