Iată un concept de smartwatch Samsung cu display curbat spre margini, la fel ca și S6 Edge

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.487 ori
<b>Iată un concept de smartwatch Samsung cu display curbat spre margini, la fel ca și S6 Edge</b>Vedem &icirc;n ultimul timp faptul că piața de ceasuri inteligente cam stagnează, lucru ce s-a &icirc;nt&acirc;mplat la scurt timp de la debutul lui Apple Watch, perioadă după care lansările de astfel de produse au cam &icirc;ncetinit. E drept că...

Vedem în ultimul timp faptul că piața de ceasuri inteligente cam stagnează, lucru ce s-a întâmplat la scurt timp de la debutul lui Apple Watch, perioadă după care lansările de astfel de produse au cam încetinit. E drept că prețul unui asemenea terminal nu este deloc unul mic, așa că motivul pentru care noi modele nu sunt lansate, poate sta și în spatele cererii mici din partea publicului.

Totuși, un smartwatch inedit ar crea imediat vâlvă printre consumatori, unul care de ce nu să ofere un display curbat spre margini la fel ca și Samsung Galaxy S6 Edge. Având ca model acest smartphone, cei de la Maform Design Studio au creat un smartwatch cu elemente similare, device concept ce poate fi văzut în imagini.

Putem remarca faptul că acest smartwatch este cu adevărat unul elegant, lucru pe care mai toți îl căutam la achiziția unui ceas. Deși marginile curbate nu vor avea mari funcționalități, acestea oferă un plus de stil device-ului. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×