Samsung cere insolvenţa retailerului Domo, al treilea mare jucător din zona electro IT de la noi

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.168 ori
<b>Samsung cere insolvenţa retailerului Domo, al treilea mare jucător din zona electro IT de la noi</b>O veste interesantă vine azi de pe piaţa electro-IT din Rom&acirc;nia, Samsung cer&acirc;nd insolvenţa retailerului Domo. Acesta este al treilea jucător de pe piaţa electro-IT din ţara noastră, după cifra de afaceri. &nbsp; &nbsp; Samsung...

O veste interesantă vine azi de pe piaţa electro-IT din România, Samsung cerând insolvenţa retailerului Domo. Acesta este al treilea jucător de pe piaţa electro-IT din ţara noastră, după cifra de afaceri.

Samsung Electronics România ar fi cerut la începutul acestei săptămâni insolvenţa Family Home Concept, fosta Domo Retail, după cum arată portalul de judecată portal.just.ro. Deocamdată cele două părţi nu au reacţionat public la materialele publicate în presă cu privire la dispută. Domo nu a anunţat oficial rezultatele financiare pe anul 2014, dar în anul anterior ştim că obţinuse o cifră de afaceri de 584 milioane de lei şi pierderi de 42.3 milioane de lei.

Astfel, Domo se situează pe locul 3 pe piaţă, după Altex şi Flanco. Retailerul se afla în proces de restructurare de 4 ani, schimbând acţionariatul şi conducerea de câteva ori şi închizând zeci de magazine. Singurul motiv pentru care îmi imaginez că Samsung ar cere insolvenţa acestei companii e faptul că are nişte bani de primit de ceva vreme şi ei întârzie să vină.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×