Varianta prototip de Samsung Galaxy Note 7 ce sosea cu display standard, ni se prezintă în imagini reale

1.951 ori
<b>Varianta prototip de Samsung Galaxy Note 7 ce sosea cu display standard, ni se prezintă în imagini reale</b>Înainte ca cei de la Samsung să fi luat decizia de a lansa doar o variantă cu display curbat pentru phablet-ul Note 7, a existat și un model prototip care oferea un ecran standard. Vedem astăzi o serie de fotografii hands-on cu această versiune, una care

În primele faze ale proiectului Galaxy Note 7, cei de la Samsung au început prin dezvoltarea unui prototip cu display standard - unul pe care îl vedem astăzi într-o serie de fotografii reale. După cum știți deja, sud-coreenii se pare că au decis să vină pe piață cu o singură variantă ce optează pentru un display cu margini curbate exact cum întâlnim pe modelele Galaxy S6 Edge, S6 Edge+, și mai nou S7 Edge.

Samsung Galaxy Note 7

Noile imagini sosesc prin intermediul rețelei de socializare Weibo și ne prezintă un smartphone complet plat, unul ce ne amintește ca design de modelele de modelul Galaxy A7 ediția pe 2016. Toate elementele sunt la locul lor și aici, referindu-ne la scanner-ul de amprente situat sub forma unui buton home, la senzorii pentru scanner-ul de iris, și la camera foto principală ce vine însoțită de bliț LED și de scanner-ul pentru puls.

Ce ne indică aceste fotografii este faptul că în cazul în care Samsung opta pentru o variantă cu display standard în cazul noului phablet, am fi primit un terminal ceva mai lat decât versiunea curbată. În plus, trebuie să recunoaștem că modelul în stil Edge este de departe mai arătos. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×