Varianta prototip de Samsung Galaxy Note 7 ce sosea cu display standard, ni se prezintă în imagini reale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.829 ori
<b>Varianta prototip de Samsung Galaxy Note 7 ce sosea cu display standard, ni se prezintă în imagini reale</b>Înainte ca cei de la Samsung să fi luat decizia de a lansa doar o variantă cu display curbat pentru phablet-ul Note 7, a existat și un model prototip care oferea un ecran standard. Vedem astăzi o serie de fotografii hands-on cu această versiune, una care

În primele faze ale proiectului Galaxy Note 7, cei de la Samsung au început prin dezvoltarea unui prototip cu display standard - unul pe care îl vedem astăzi într-o serie de fotografii reale. După cum știți deja, sud-coreenii se pare că au decis să vină pe piață cu o singură variantă ce optează pentru un display cu margini curbate exact cum întâlnim pe modelele Galaxy S6 Edge, S6 Edge+, și mai nou S7 Edge.

Samsung Galaxy Note 7

Noile imagini sosesc prin intermediul rețelei de socializare Weibo și ne prezintă un smartphone complet plat, unul ce ne amintește ca design de modelele de modelul Galaxy A7 ediția pe 2016. Toate elementele sunt la locul lor și aici, referindu-ne la scanner-ul de amprente situat sub forma unui buton home, la senzorii pentru scanner-ul de iris, și la camera foto principală ce vine însoțită de bliț LED și de scanner-ul pentru puls.

Ce ne indică aceste fotografii este faptul că în cazul în care Samsung opta pentru o variantă cu display standard în cazul noului phablet, am fi primit un terminal ceva mai lat decât versiunea curbată. În plus, trebuie să recunoaștem că modelul în stil Edge este de departe mai arătos. Voi ce credeți?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×