iWatch dezvăluit de o iconiță ajunsă În cadrul unor documente destinate dezvoltatorilor

897 ori
<b>iWatch dezvăluit de o iconiță ajunsă În cadrul unor documente destinate dezvoltatorilor</b>Deja nu mai este un secret faptul că mâine pe 9.09.2014, Apple își va prezenta noua generație iPhone, device care ne va aduce un display de mari dimensiuni și un nou pachet hardware de ultimă generație. Pe lângă acest device au existat numeroase...

Deja nu mai este un secret faptul că mâine pe 9.09.2014, Apple își va prezenta noua generație iPhone, device care ne va aduce un display de mari dimensiuni și un nou pachet hardware de ultimă generație. Pe lângă acest device au existat numeroase zvonuri și despre un posibil debut al unui iPhone de tip phablete (5.5-inch), cât și a unui smartwatch.

Astăzi, prin intermediul unor documente destinate dezvoltatorilor putem remarca o iconiță a unui produs ce pare a fi iWatch, acesta fiind un soi de indiciu cu privire la evenimentul de mâine. Din câte putem vedea, acest dispozitiv adoptă un display circular similar cu cel văzut pentru prima oară pe Motorola Moto 360.

iWatch dezvăluit de o iconiță ajunsă În cadrul unor documente destinate dezvoltatorilor

Cu toate că această imagine nu dezvăluie mare lucru despre ceasul în sine, nu putem decât să presupunem faptul că smartwatch-ul Apple este gata de lansare, întrucât dezvoltatorii au ajuns deja în posesia unor astfel de materiale necesare pentru crearea de aplicații. Dacă Apple va anunța primul său smartwatch în cursul zilei de mâine rămâne de văzut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×