Samsung Galaxy S5 Active gata de lansare În Europa; Iată prețul sau... piperat!

1.203 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Active gata de lansare În Europa; Iată prețul sau... piperat!</b>Cu ceva vreme în urma Samsung lansa oficial telefonul Galaxy S5 Active, o variantă ceva mai rezistentă la contactul cu apă și impactul dur, față de Galaxy S5. Până acum acest model a fost oferit în exclusivitate în SUA, iar azi aflăm că va...

Cu ceva vreme în urma Samsung lansa oficial telefonul Galaxy S5 Active, o variantă ceva mai rezistentă la contactul cu apă și impactul dur, față de Galaxy S5. Până acum acest model a fost oferit în exclusivitate în SUA, iar azi aflăm că va sosi în curând în Europa.

​

Galaxy S5 Active va costa în jur de 629 euro și va sosi pe argintiu și verde. Nu cunoaștem exact perioada lansării, dar bănuiesc că va sosi în octombrie, odată cu Note 4 și Note Edge. Noul venit are același hardware că Galaxy S5, în mare, inclusiv procesorul Snapdragon 801 quad core de 2.5 GHz, ecranul Full HD Super AMOLED de 5.1 inch, camera de 16 megapixeli, cei 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Vom avea la dispoziție slot microSD, o baterie de 2800 mAh și un senzor pentru puls. Nu există scanner pentru amprente, dar avem parte de un buton dedicat pentru Activity Zone. Acea funcție oferă acces la busola, barometru, cronometru și laterna și butonul poate fi folosit și că shutter pentru cameră. S5 Active are certificare IP67 pentru rezistența la apă și praf, dar și certificare Mil-STD 810G pentru protecție împotriva șocurilor, umidității, temperaturilor extreme și ploii.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×