Apple ar putea include o radieră digitală şi Touch ID pe viitoarea generaţie de stylus Apple Pencil

802 ori
<b>Apple ar putea include o radieră digitală şi Touch ID pe viitoarea generaţie de stylus Apple Pencil</b>Descoperim astăzi un brevet interesant, unul ce face referire la nimeni altul decât stylus-ul Apple, poate accesoriul cu cea mai inedită metodă de încărcare via port Lightning. Potrivit acestui brevete, gigantul din Cupertino ar pregăti un nou stylus cu

Se pare că Apple are planuri mari pentru stylusul său, cel care a sosit odată cu iPad Pro anul trecut. E vorba despre Apple Pencil, în continuare accesoriul cu cel mai ciudat unghi de conectare la iPad via port Lightning văzut de mine vreodată. În fine, se pare că viitoarea generaţie a stylusului va avea şi câteva dotări extra.

Astfel, un brevet ce datează din anul 2012 oferă indicii cu privire la vârfuri interschimbabile pentru acest accesoriu, dar şi scanner Touch ID şi chiar o "radieră". Documentele oficiale menţionează chiar şi o cameră care ar urmări mişcările ca posibilitate de dotare pentru acest accesoriu. Evident, faptul că există un brevet cu privire la aceste funcţii nu înseamnă şi că produsul va fi real.

Acele vârfuri interschimbabile vor fi interpretate în mod diferit de către tabletă sau softul de desen/schiţat de pe tableta. Un vârf de "pensulă" va avea o reprezentare digitală adecvată, iar utilizatorul se va comporta cu stylusul ca şi cum ar folosi o pensulă reală la pictat. La Pencil s-ar putea ataşa şi o lanternă şi chiar un vârf din plumb în stilul unui creion.

Cred că mai avem totuşi de aşteptat până la această evoluţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×