LG Watch Sport și LG Watch Style apar în imagini cu iz oficial; smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 la bord

1.118 ori
<b>LG Watch Sport și LG Watch Style apar în imagini cu iz oficial; smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 la bord</b>Aflam anterior faptul că cei de la Google plănuiesc un eveniment de presă pe data de 9 februarie când Android Wear 2.0 ar urma să devină oficial. Tot în această zi se vechiulează faptul că LG va prezenta primele smartwatch-uri de pe piață ce vor sosi cu

În cursul săptămânii trecute pe web și-a făcut apariția și informația potrivit căreia Google și LG plănuiesc lansarea unor prime smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 pe piață, modele cunoscute sub denumirea de LG Watch Sport și LG Watch Style. Astăzi cei de la TechnoBuffalo au făcut rost de o serie de imagini (e drept nu tocmai detaliate) în care cele două smartwatch-uri își fac apariția.

LG Watch Sport

Modelul pe negru este versiunea Sport menționată aici, ceas ce se remarcă printr-un cadran mai generos și parcă mai rugged. Acesta va sosi cu un display de 1.38 inch (rezoluție 480 x 480 pixeli), cu o baterie de 430 mAh și cu 768 MB RAM. Ceasul reprezentat pe auriu este desigur LG Watch Style, un purtabil cu ecran de 1.2 inch (rezoluție 360 x 360 pixeli), baterie de 240 mAh și 512 MB memorie RAM.

LG Watch Style

Din câte se poate vedea aici, modelul sport sosește cu o curea din silicon pe când varianta Style oferă o curea din piele. Avem și butoane fizice de control și nu ne rămâne decât să așteptăm evenimentul programat pentru 9 februarie pentru a afla mai multe informații despre cele două produse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×