LG Watch Sport și LG Watch Style apar în imagini cu iz oficial; smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 la bord

1.078 ori
<b>LG Watch Sport și LG Watch Style apar în imagini cu iz oficial; smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 la bord</b>Aflam anterior faptul că cei de la Google plănuiesc un eveniment de presă pe data de 9 februarie când Android Wear 2.0 ar urma să devină oficial. Tot în această zi se vechiulează faptul că LG va prezenta primele smartwatch-uri de pe piață ce vor sosi cu

În cursul săptămânii trecute pe web și-a făcut apariția și informația potrivit căreia Google și LG plănuiesc lansarea unor prime smartwatch-uri cu Android Wear 2.0 pe piață, modele cunoscute sub denumirea de LG Watch Sport și LG Watch Style. Astăzi cei de la TechnoBuffalo au făcut rost de o serie de imagini (e drept nu tocmai detaliate) în care cele două smartwatch-uri își fac apariția.

LG Watch Sport

Modelul pe negru este versiunea Sport menționată aici, ceas ce se remarcă printr-un cadran mai generos și parcă mai rugged. Acesta va sosi cu un display de 1.38 inch (rezoluție 480 x 480 pixeli), cu o baterie de 430 mAh și cu 768 MB RAM. Ceasul reprezentat pe auriu este desigur LG Watch Style, un purtabil cu ecran de 1.2 inch (rezoluție 360 x 360 pixeli), baterie de 240 mAh și 512 MB memorie RAM.

LG Watch Style

Din câte se poate vedea aici, modelul sport sosește cu o curea din silicon pe când varianta Style oferă o curea din piele. Avem și butoane fizice de control și nu ne rămâne decât să așteptăm evenimentul programat pentru 9 februarie pentru a afla mai multe informații despre cele două produse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×