Lansarea smartwatch-ului HTC ar fi fost amânată pentru această toamnă

1.735 ori
<b>Lansarea smartwatch-ului HTC ar fi fost amânată pentru această toamnă</b>Direct din partea lui Evan Blass, persoana din spatele contului de Twitter @evleaks, aflăm astăzi o informație nu tocmai fericită pentru fanii HTC. Mai precis, s-ar părea că lansarea primului smartwatch taiwanez a fost amânată pentru această toamnă,

Deși ne așteptam să vedem smartwatch-ul HTC chiar în luna iunie, iată că o veste sosită astăzi din partea lui Evan Blass (@evleaks), ne cam taie din moral. Aparent, producătorul taiwanez ar fi amânat lansarea acestui dispozitiv purtabil pentru toamnă, fiind posibil un debut în cadrul show-ului IFA 2016 ce are loc la început de septembrie.

Ținând cont de faptul că HTC a mai amânat lansarea acestui smartwatch în trecut, tindem să credem că noua dată de prezentare nu este nici ea bătută în cuie. Potrivit unor zvonuri anterioare, produsul de față ar urma să sosească la pachet cu un display circular ce oferă o rezoluție de 360 x 360 pixeli, model cunoscut sub numele de cod Halfbeak.

În vreme ce alte informații lipsesc, nu putem decât să presupunem că smartwatch-ul rulează sistemul de operare Android Wear, și că beneficiază de un senzor special pentru măsurarea pulsului. La bordul său am putea regăsi și certificare pentru rezistență la apă și praf, dar pentru moment toate acestea sunt la stadiul de simple speculații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×