IFA 2019: Garmin Venu este un nou smartwatch premium! Debutează alături de Vivoactive 4/4s și Legacy Hero Series

1.176 ori
<b>IFA 2019: Garmin Venu este un nou smartwatch premium! Debutează alături de Vivoactive 4/4s și Legacy Hero Series</b>În cadrul târgului IFA 2019 cei de la Garmin vin iată cu multe noutăți din zona de purtabile, lansând un nou ceas premium, modele Vivoactive, dar și ceva neașteptat pentru fanii filmelor cu super-eroi

În cadrul târgului IFA 2019 cei de laGarmin vin iată cu multe noutăți din zona de purtabile, lansând un nou ceas premium, modele Vivoactive, dar și ceva neașteptat pentru fanii filmelor cu super-eroi. Descoperim împreună prin rândurile de mai jos care sunt aceste noutăți ale producătorului american și aflăm și sumele la care vor fi comercializate pe piață.

Garmin Venu

Avem în primul rând un ceas premium și anume Garmin Venu ce se va vinde pentru suma de 399.99 dolari pe piața din SUA, cam cât un Apple Watch Series 4 dacă vreți o comparație. Ceasul dispune de un cip GPS la bord și este capabil să monitorizeze starea de sănătate 24 ore din 24. Are senzor de puls, ecran AMOLED de 1.2 inch și o baterie care potrivit producătorului oferă până la 5 zile autonomie. Este compatibil cu Android și iOS.

Garmin Vivoactive 4 / Vivoactive 4S

Cei de la Garmin actualizează și seria de ceasuri smart Vivoactive odată cu lansarea modelelor Vivoactive 4 și Vivoactive 4S. Acestea oferă mai toate funcțiile și dotările pe care ți le-ai dori de la un smartwatch, de la senzorul de puls, monitorizarea de somn, funcționalitatea GPS și până la stocarea muzicii. Au chiar și Garmin Pay la pachet și oferă autonomie de până la 8 zile. Varianta standard ar costa 400 dolari, iar cea 4S aproximativ 350 dolari.

Garmin Legacy Hero

Nu în ultimul rând avem parte și de o lansare neașteptată, cea a modelelor Legacy Hero. Acestea par a fi variante customizate pentru Vivoactive 4 și Vivoactive 4s ce adoptă elemente din universul Marvel. Avem watch faces cu personaje Marvel, curele din piele și cadrane din metal. În spate sunt gravate și câteva replici celebre ale personajelor Captain Marvel și Captain America. Ambele modele poartă un preț similar de 399.99 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×