Lenovo prezintă ceasul Magic View; un concept de smartwatch ce vine cu două display-uri la pachet

1.102 ori
<b>Lenovo prezintă ceasul Magic View; un concept de smartwatch ce vine cu două display-uri la pachet</b>&Icirc;n cadrul evenimentuluI TechWorld organizat de către Lenovo zilele acestea &icirc;n Beijing, am putut vedea c&acirc;teva noi produse ale producătorului chinez. Printre acestea se numără at&acirc;t noua generație Lenovo ThinkPad 10, c&acirc;t...

În cadrul evenimentuluI TechWorld organizat de către Lenovo zilele acestea în Beijing, am putut vedea câteva noi produse ale producătorului chinez. Printre acestea se numără atât noua generație Lenovo ThinkPad 10, cât și ceasul inteligent Lenovo Magic View, terminal purtabil ce aduce ceva unic.

Mai precis, acest dispozitiv nu vine cu unul, ci cu două display-uri la pachet. Astfel, vom beneficia de un panou circular principal, dar și de unul pătrățos de mici dimensiuni integrat în curea.

Lenovo prezintă ceasul Magic View; un concept de smartwatch ce vine cu două display-uri la pachet

Potrivit celor de la Lenovo, acest display secundar sosește cu o technologie denumită Virtual Interactive Display prin intermediul căreia imaginile afișate pot si percepute de către utilizator ca fiind de până la 20 ori mai mari în comparație cu cele de pe ecranul principal. De asemenea, informațiile afișate pe acest display vor fi mai bine protejat de ochii curioșilor din jur.

Totuși, pentru moment ceasul prezentat de Lenovo este doar un concept al unui produs ce ar putea avea sens în viitor. În cazul în care un astfel de purtabil ar ajunge eventual pe piață, nu putem decât să ne întrebăm ce autonomie va avea acesta.

Lenovo Magic View

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×