LG ar putea aduce tehnologia "Crystal Sound OLED" de pe G8 ThinQ și pe smartwatch-uri

2.069 ori
<b>LG ar putea aduce tehnologia "Crystal Sound OLED" de pe G8 ThinQ și pe smartwatch-uri</b>Pe lângă sistemul de scanare a venelor pentru deblocare, smartphone-ul LG G8 ThinQ mai vine la pachet cu o tehnologie tare interesantă și anume "Crystal Sound OLED" ce înlocuiește earpiece-ul clasic și care transformă ecranul

Pe lângă sistemul de scanare a venelor pentru deblocare, smartphone-ul LG G8 ThinQ mai vine la pachet cu o tehnologie tare interesantă și anume "Crystal Sound OLED" ce înlocuiește earpiece-ul clasic și care transformă ecranul într-un amplificator audio ce vibrează în ton cu muzica. Acum descoperim că această tehnologie ar putea fi implementată curând și pe smartwatch-uri.

LG

Un brevet de trademark proaspăt primit de către LG pe data de 6 martie sugerează pe cât se poate de clar faptul că sud-coreenii au în plan să includă tehnologia și pe ceasuri inteligente. Astfel se va elimina nevoia unui difuzor pe ceas și chiar obține un sunet net superior ceasurilor deja existente pe piață. 

După cum probabil știți, sud-coreenii de la LG Electronics au inclusă această tehnologie și pe seria sa de televizoare premium, iar acum că aceasta își face apariția și pe device-uri mobile nu poate însemna decât faptul că au scăzut costurile de producție ale panourilor de tip Sound on Display. Urmărim cu atenție ce ne pregătește LG în zona smartwatch și așteptăm debutul comercial al lui LG G8 ThiNQ. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×