Huawei Honor pregăteşte un nou ceas inteligent bazat pe platforma MediaTek

1.040 ori
<b>Huawei Honor pregăteşte un nou ceas inteligent bazat pe platforma MediaTek</b>Dacă sub-brandul Huawei Honor se mişcă excelent în China şi nu numai în zona smartphone, ei bine acum vrea să dea lovitura şi pe piaţa smartwatch. Honor a avut o perioadă ocupată între modelele midrange Honor 8X şi Honor View 20 cel

Dacă sub-brandul Huawei Honor se mişcă excelent în China şi nu numai în zona smartphone, ei bine acum vrea să dea lovitura şi pe piaţa smartwatch. Honor a avut o perioadă ocupată între modelele midrange Honor 8X şi Honor View 20 cel prezentat în faza de prototip cu cameră de 48 MP. Acum trecem la purtabile.

Honor Smartwatch

Nu că Honor ar fi străină de segment, având deja modelul Watch Magic, un fel de variantă Lite de Huawei Watch GT. Noul Honor Watch se iveşte la orizont, judecând după o nouă certificare Bluetooth S G. Din păcate documentul menţionează doar numele de cod ELF-G10, care menţionează în mod clar un "smartwatch", fără a lăsa loc de brăţări de fitness sau alte purtabile, ca un Honor Band.

Vine cu Bluetooth 4.0 Low Energy şi ar urma să fie bazat pe platforma MediaTek. E o alegere mult mai rară şi nepopulară față de ce oferă Qualcomm, care are o cotă de piaţă semnificativă. Ce e drept s-a mişcat cam greu cu trecerea de la ultima generaţie de Snapdragon Wear la cea nouă. Huawei Watch GT foloseşte un sistem dual cip inovator, cu un cip ultra low power care oferă acces doar la funcţiile de bază pentru consum redus.

Huawei a venit şi cu LiteOS pe ceasurile sale, pentru a fenta Wear OS de la Google. Posibil ca Honor să fi ales MediaTek pentru un consum şi mai redus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×