Louis Vuitton prezintă noul său ceas de lux cu Wear OS: Tambour Horizon costă 2500 dolari

899 ori
<b>Louis Vuitton prezintă noul său ceas de lux cu Wear OS: Tambour Horizon costă 2500 dolari</b>Producatorii de ceasuri au început să prindă încredere văzând că este loc de creştere pe piaţa purtabilelor inteligente şi îşi permit acum să activeze şi în zona fashion şi de lux. Louis Vuitton a oferit teasere pentru un ceas nou de lux luna

Producatorii de ceasuri au început să prindă încredere văzând că este loc de creştere pe piaţa purtabilelor inteligente şi îşi permit acum să activeze şi în zona fashion şi de lux. Louis Vuitton a oferit teasere pentru un ceas nou de lux luna trecută, iar acum îl prezintă în sfârşit sub numele de Louis Vuitton Tambour Horizon (2019).

Tambour Horizon 2019

A mai existat un Tambour Horizon in 2017, de aceea particula (2019) este vitală în numele noului venit. El costă 2500 de dolari, vine cu noul procesor pentru ceasuri Qualcomm Snapdragon 3100 şi rulează Wear OS. Avem de-a face cu un purtabil unisex, bun atât pentru publicul feminin, cât şi masculin. Vine cu carcasa din oţel cu luciu, PVD negru mat, ceramică albă, ceramică albă cu bijuterii şi PVD maron.

Tambour Horizon 2019

Tambour Horizon (2019) foloseşte un ecran circular AMOLED de 1.2 inch, cu rezoluţie de 390 x 390 pixeli. Are 1 GB RAM la bord şi 8 GB memorie internă. Suportă şi NFC pentru realizarea de plăţi via Google Pay şi poate fi scufundat în apă, până la o adâncime de 30 de metri. Include un buton Crown rotativ si este colorat destul de fistichiu pentru un produs de lux.

La bord se află o baterie destul de mică, de doar 300 mAh. În jurul cadranului se afla un inel ce prezintă cele 24 de ore, cu indicator zi/noapte. Sticla de safir e la posturi pentru protecţie şi deocamdată nu avem dată de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×