Vertu Aster P marchează revenirea companiei Vertu pe piață; Smartphone de lux cu titaniu, piele și sticlă de safir

1.606 ori
<b>Vertu Aster P marchează revenirea companiei Vertu pe piață; Smartphone de lux cu titaniu, piele și sticlă de safir</b>După mai bine de un an de lipsă din zona smartphone iată că Vertu revine cu forțe proaspete anunțând un smartphone nou, model numit Vertu Aster P. Acesta este un telefon de lux care în mod interesant debutează pentru început în China

Deși părea că brandul Vertu avea să dispară din peisajul smartphone anul trecut atunci când aflam despre gravele probleme financiare întâmpinate de către companie și de îngrijorările angajaților cu privire la concedieri, iată că acum pe final de 2018 firma cunoscută pentru smartphone-urile de lux revine în scenă. De această dată brandul este deținut de către TCL, cel care a adus recent pe piață și noul Palm Phone.

Vertu Aster p

Revenind însă la noutatea Vertu, aceasta se numește Vertu Aster P și este o operă de artă pentru cei cu dare de mână. Telefonul rulează sistemul de operare Android și se bazează pe un procesor Qualcomm Snapdragon 660, pe o cameră foto principală de 12 megapixeli și pe o baterie de 3200 mAh ce suportă încărcare rapidă.

Vertu Aster p

Smartphone-ul vine cu ecran FHD de 4.97 inch ce este protejat de sticlă de safir și la bord mai avem 6 GB RAM, 128 GB de stocare flash și cameră selfie de 20 megapixeli. Avem desigur parte de materiale premium folosite pe carcasa acestui dispozitiv precum este cazul ramei din aliaj din titaniu și a panoului spate îmbrăcată în piele reală.

Avem parte și de un locaș deosebit pentru cartela SIM ce se deschide din zona camerei foto în spate precum capota unui bolid de curse și unde se află semnătura celui care a realizat manual telefonul. Vertu Aster P sosește în două variante și anume Baroque (Negru, Albastru, Maro, Portocaliu) la un preț de 4200 dolari și în variante Gothic (Negru, Alb) la prețul de 5100 dolari.

Cel mai scump model este cel Aster P Dazzling Gold cu inserții de aur, ce se vinde pentru 14120 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×