Xiaomi Redmi Go îşi dezvăluie designul şi specificaţiile în noi randări; Telefon cu Android Go, preţ mic

2.913 ori
<b>Xiaomi Redmi Go îşi dezvăluie designul şi specificaţiile în noi randări; Telefon cu Android Go, preţ mic</b>Xiaomi se alătură listei de producători de terminale cu Android Go la bord prin modelul Redmi Go. Acesta a scăpat pe web astăzi, sub formă de randări şi specificaţii, despre care avem detalii mai jos

Xiaomi se alătură listei de producători de terminale cu Android Go la bord prin modelul Redmi Go. Acesta a scăpat pe web astăzi, sub formă de randări şi specificaţii, despre care avem detalii mai jos.

Xiaomi Redmi Go

Dotările sale sunt modeste, aşa cum era de aşteptat de la un device de acest tip. E vorba despre un ecran de 5 inch, un panou IPS LCD cu rezoluţie HD, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 1 GB RAM, 8 GB stocare şi slot microSD. Bateria de 3000 mAh şi rezoluţia HD de fapt nu sună rău, pentru că sunt şi modele Android Go mai modeste de atât.

Xiaomi Redmi Go

Mai avem şi o cameră principală de 8 MP cu bliţ LED şi una frontală de 5 MP. Telefonul este unul dual SIM, cu suport WiFi şi Bluetooth, dar şi cu port microUSB. Rulează versiunea Android Go 8.1 Oreo şi cântăreşte 137 de grame. Ar trebui să coste doar 70 de dolari la debut şi să vină până la final de lună pe pieţele emergente.

Xiaomi Redmi Go

Primele scăpări şi detalii au venit din Filipine şi India deocamdată. Se pare că în Filipine handsetul e deja listat de magazine locale, precum Lazada. Redmi Go ar fi un Redmi 4A/5A regândit şi cu câteva modificări de specificaţii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×