Meizu lansează brățara smart H1; costă 74 dolari și vine cu display OLED

787 ori
<b>Meizu lansează brățara smart H1; costă 74 dolari și vine cu display OLED</b>Chinezii de la Meizu tocmai ce au anunțat lansarea smartband-ului H1, purtabil cu preț de 74 dolari ce ne aduce un display OLED de 0.42 inch, certificare IP pentru rezistență la apă și praf, și un senzor cardiac. E drept că prețul este cam piperat, asta

Meizu H1 este numele unui nou smartband ce debutează pe piața din China, un purtabil cu preț nu tocmai accesibil pentru publicul larg. Acesta va fi comercializat pentru suma de aproximativ 74 dolari, și asta în situația în care smartphone-ul M5 proaspăt anunțțat de către companie chiar ieri costă 109 dolari. Motivul pentru care această brățară fitness poartă un asemenea preț este unul neștiut, și aflați că nu primim funcții neobișnuite aici.

Avem parte de un display OLED de 0.42 inch, de un senzor pedometru pentru măsurarea numărului de pași și a distanței parcurse, și de un senzor cardiac. Primim și certificare IP pentru rezistență la apă și praf, respectiv funcția de monitorizare a calității somnului. Meizu H1 va afișa informații text pe albastru, și după cum puteți vedea avem aici o curea din policarbonat.

Produsul de față vine pe piață ca rival pentru Xiaomi Mi Band 2, purtabil care aduce funcții similare dar la un preț mult mai bun de doar 22 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×