Microsoft va lansa un smartwatch cu 11 senzori În octombrie; Va contracara iWatch?

667 ori
<b>Microsoft va lansa un smartwatch cu 11 senzori În octombrie; Va contracara iWatch?</b>Segmentul smartwatch e în plină explozie în acest an, mai ales acum că Android Wear a început să ajungă pe tot mai multe ceasuri. E rândul celor de la Microsoft să se implice, altfel vor pierde startul, așa cum au făcut-o pe piața de tablete....

Segmentul smartwatch e în plină explozie în acest an, mai ales acum că Android Wear a început să ajungă pe tot mai multe ceasuri. E rândul celor de la Microsoft să se implice, altfel vor pierde startul, așa cum au făcut-o pe piața de tablete. Azi aflăm că primul lor smartwatch ar putea fi lansat în octombrie.

Cei din Redmond lucrează la un terminal purtabil de acest gen, care va veni cu suport multi platorm și nu mai puțin de 11 senzori. Vă spun de pe acum că probabil cea mai căutată funcție pe un smartwatch al viitorului va fi măsurarea tensiunii arteriale. în fine, la toamnă se zvonește că vom avea și un iWatch, deci va fi un final de an interesant pentru cei care vor să poarte gadgeturi la încheietură.

Sunt surprins că Microsoft are o abordare multi platform, dar având în vedere atitudinea deschisă a noului său CEO, cu Office touch pe Android și iOS înainte de Win 8, nimic nu mă mai miră. Cei 11 senzori aflați la bordul acestui terminal vor avea legătură cu sănătatea și fitnessul și datele vor fi colectate si analizate pe acest ceas. în perioada toamnei avea de obicei loc Nokia World, iar acum că Nokia Devices e integrata în Microsoft am putea vedea un nou eveniment în locul celui vechi, care să ne aducă acest smartwatch, eventual cu branding Lumia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×