Total Defense 3D, un nou joc tower defence pentru Windows Phone disponibil acum (Video)

621 ori
<b>Total Defense 3D, un nou joc tower defence pentru Windows Phone disponibil acum (Video)</b>Iată că și Windows Phone începe să primească jocuri atractive, precum acest tower defence cu grafică atractivă numit Total Defense 3D. Acest titlu e deja popular pe Android și iOS și acum a sosit pe platformă mobilă de la Microsoft. &nbsp;...

Iată că și Windows Phone începe să primească jocuri atractive, precum acest tower defence cu grafică atractivă numit Total Defense 3D. Acest titlu e deja popular pe Android și iOS și acum a sosit pe platformă mobilă de la Microsoft.

Acțiunea se petrece într-o galaxie îndepărtată, unde oamenii sunt conduși de un lider crud, iar jocul iese în evidență prin Terramorphing, adică posibilitatea de a afecta terenul din jur. Puteți bombarda poduri, distruge monumente, bloca pasaje și câștiga alte avantaje pe teren. Există 22 de misiuni în modul campanie în acest joc, 3 moduri de dificultate și puteți dezvolta 5 seturi de skilluri.

Jocul are și un soundtrack electronic futurist adecvat acțiunii și costă 1.99 dolari, dar există și un trial gratuit. Puteți descărca jocul de aici. Grafica acestui titlu arata foarte bine și efectele vizuale ale atacurilor, în special cele electrice sunt bine realizate. Vad că există și o sumedenie de turete de construit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×