Misfit Shine unboxing + concurs: micul fitness tracker elegant, pe care Îl vei uita la mână (Video)

Autor:  | Publicat în:  Misfit 2.417 ori
<b>Misfit Shine unboxing + concurs: micul fitness tracker elegant, pe care Îl vei uita la mână (Video)</b>Pot spune că am testat până acum 3 ceasuri smart cu funcții de fitness și cel mai mult m-a impresionat Gear Fit de la Samsung. Ei bine, acum trecem la nivelul următor, cel al brațărilor și ne iese în întâmpinare Misfit Shine, pe care l-am...

Pot spune că am testat până acum 3 ceasuri smart cu funcții de fitness și cel mai mult m-a impresionat Gear Fit de la Samsung. Ei bine, acum trecem la nivelul următor, cel al brațărilor și ne iese în întâmpinare Misfit Shine, pe care l-am primit în teste de la Mobiletrend.ro. Acest accesoriu primește deocamdată un unboxing mai jos și îl puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro.

Acesta este un fitness tracker, care costă în jur de 100 de euro la Mobiletrend.ro și pe care îl puteți sincroniza cu telefonul vostru Android sau cu iPhone-ul. Gadgetul vine pe negru, roșu, coral, gri și topaz, iar în cutia sa se află un manual, brățara, o cheiță specială pentru a deschide carcasa trackerului și bateria. Găsim și un accesoriu special cu magnet, cu care puteți atașa device-ul la obiecte metalice.

Misfit Shine unboxing + concurs: micul fitness tracker elegant, pe care Îl vei uita la mână (Video)

Misfit Shine poate fi purtat și la gât, la curea și la alte accesorii vestimentare. El are o baterie de ceas și este activat folosind un cont special Misfit. După autentificarea pe handset, va trebui să puneți trackerul pe ecranul iPhone-ului și va începe prima sincronizare. Va trebui să aveți minim Android 4.3 sau iOS 6.x pe terminalul vostru, dar și suport Bluetooth LE. Misfit Shine funcționează și ca tracker al somnului vostru, folosindu-se de accelerometru pentru a arăta cât de mult v-ați mișcat în somn.

Misfit Shine

El include pedometru și odată sincronizat la telefon, aplicația dedicată arată și câți kilometri ați mers. Shine este fabricat din aluminiu special pentru aeronave, măsoară 3.3 mm în groisime și are mărimea unei monede normale. Greutatea sa este de 9.4 grame și nu necesită încărcare, ci doar acea baterie, care ține până la 6 luni. Gadgetul funcționează și ca ceas, iar cu o dublă atingere a zonei frontale afișează cu LED-uri ora.

Misfit Shine

Revenim curând cu un review, dar până atunci hai să vedem cum puteți câștiga acest device.

Iată regulile:

  1. Like la pagina Facebook Mobiletrend.ro
  2. Accesarea paginii produsului pe site (screenshot)
  3. Comment la articolul de unbox/review cu răspuns la întrebarea "de ce aveți nevoie de acest gadget?"
  4. Share pe contul vostru personal Facebook al articolului nostru de review/unboxing

Toate capturile sunt trimise la adresa concurs(a)mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Misfit Shine", împreună cu adresa, nume real, număr de telefon. Extragerea are loc prin random.org, iar data la care se va efectua, va fi anunțată cu ocazia revcenziei. Multă baftă!

Misfit Shine unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×