HTC pregătește un eveniment pe data de 8 octombrie; invitațiile scot la iveală un smartphone axat pe funcția selfie

Autor:  | Publicat în:  HTC 695 ori
<b>HTC pregătește un eveniment pe data de 8 octombrie; invitațiile scot la iveală un smartphone axat pe funcția selfie</b>Deja știm faptul că HTC ar urma să lanseze pe piață un produs destinat iubitorilor de fotografii de tip selfie, detaliu despre care iată astăzi aflăm noi informații. Din câte se pare, producătorul taiwanez a început deja distribuirea...

Deja știm faptul că HTC ar urma să lanseze pe piață un produs destinat iubitorilor de fotografii de tip selfie, detaliu despre care iată astăzi aflăm noi informații. Din câte se pare, producătorul taiwanez a început deja distribuirea invitațiilor pentru un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 8 octombrie în New York.

Din câte putem vedea în invitația HTC, aceștia prezintă două persoane care își realizează un selfie, cât și o mică descriere - Double Exposure, funcție ce ne va ajuta la realizarea unui selfie de înaltă calitate prin combinarea a două fotografii. De asemenea, aflăm și faptul că jurnaliștii ce au primit invitația cu pricina au fost rugați să confirme prezența prin realizarea unui selfie.

Așadar, pare că produsul HTC va fi cu adevărat unul bazat pe selfie-uri, singura necunoscută fiind pentru moment design-ul acestuia. Cu toate că invitația scoate la iveală un device similar cu One (M8), ne așteptăm totuși ca acesta să difere din acest punct de vedere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×