Moov Now este un fitness tracker ce oferă 6 luni autonomie; costă doar 60$

2.204 ori
<b>Moov Now este un fitness tracker ce oferă 6 luni autonomie; costă doar 60$</b>&Icirc;n lumea device-urilor purtabile de tip fitness tracker se află și cei de la Moov, companie ce astăzi anunță lansarea modelului Now. Acest produs impresionează at&acirc;t prin design-ul său, dar și prin autonomia de 6 luni ce ne este...

În lumea device-urilor purtabile de tip fitness tracker se află și cei de la Moov, companie ce astăzi anunță lansarea modelului Now. Acest produs impresionează atât prin design-ul său, dar și prin autonomia de 6 luni ce ne este promisă de către producător.

Din punct de vedere al funcțiilor pe care acest purtabil, se numără posibilitatea de urmărire a activităților sportive ca și ciclismul, boxul, înnotul, alergatul, și multe altele. Spre deosebire de modelul anterior, de această dată primim și funcții de monitorizare a activităților zilnice și a somnului.

Aflați că Moov Now vine la pachet cu aplicații companion pentru sistemele de operare Android și iOS, dar și faptul că acesta se poate transforma într-un antrenor personal și oferi indicații vocale în timpul exercițiilor fizice. Pentru moment, moov Now este disponibil la pre-comandă pentru un preț de doar 60$, sumă ce nu sună deloc rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×