Produse evoMAG.ro

Moov Now este un fitness tracker ce oferă 6 luni autonomie; costă doar 60$

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 1.602 ori
<b>Moov Now este un fitness tracker ce oferă 6 luni autonomie; costă doar 60$</b>&Icirc;n lumea device-urilor purtabile de tip fitness tracker se află și cei de la Moov, companie ce astăzi anunță lansarea modelului Now. Acest produs impresionează at&acirc;t prin design-ul său, dar și prin autonomia de 6 luni ce ne este...

În lumea device-urilor purtabile de tip fitness tracker se află și cei de la Moov, companie ce astăzi anunță lansarea modelului Now. Acest produs impresionează atât prin design-ul său, dar și prin autonomia de 6 luni ce ne este promisă de către producător.

Din punct de vedere al funcțiilor pe care acest purtabil, se numără posibilitatea de urmărire a activităților sportive ca și ciclismul, boxul, înnotul, alergatul, și multe altele. Spre deosebire de modelul anterior, de această dată primim și funcții de monitorizare a activităților zilnice și a somnului.

Aflați că Moov Now vine la pachet cu aplicații companion pentru sistemele de operare Android și iOS, dar și faptul că acesta se poate transforma într-un antrenor personal și oferi indicații vocale în timpul exercițiilor fizice. Pentru moment, moov Now este disponibil la pre-comandă pentru un preț de doar 60$, sumă ce nu sună deloc rău.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×