Apple brevetează tehnologia Force Touch înainte de lansarea noului iPhone

1.333 ori
<b>Apple brevetează tehnologia Force Touch înainte de lansarea noului iPhone</b>Odată cu lansarea ceasului Apple Watch, aflam și despre o tehnologie interesantă adusă micului panou de pe acest model, și anume Force Touch. Acest feature prin care device-ul poate face diferența &icirc;ntre presiunea de apăsare pe ecran, va fi...

Odată cu lansarea ceasului Apple Watch, aflam și despre o tehnologie interesantă adusă micului panou de pe acest model, și anume Force Touch. Acest feature prin care device-ul poate face diferența între presiunea de apăsare pe ecran, va fi regăsită și pe noile terminale iPhone 6s și 6s Plus.

Noutatea despre care aflați astăzi, este aceea că Apple tocmai ce a primit brevetul pentru această tehnologie din partea Biroului de Brevete US. În cadrul unor schițe afișate aici, ni se dezvăluie modul în care tehnologia Force Touch funcționează pe baza unor senzori integrați chiar sub display.

Apple brevetează tehnologia Force Touch înainte de lansarea noului iPhone

Pe lângă Force Touch, noile iPhone-uri vor adopta camere foto principale de 12 megapixeli, procesoare de nouă generație, dar și carcase redesenate prin care senzorul foto nu va mai ieși în evidență. De asemenea, dacă este să ne luăm după unele zvonuri, Apple ar putea introduce și un iPhone 6s de culoare roz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×