MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 4S hands on, telefonul cu interfața 3D, ecran de iPhone 4S (Video)

Autor:  | Publicat în:  ViewSonic 1.166 ori
<b>MWC 2012: ViewSonic ViewPhone 4S hands on, telefonul cu interfața 3D, ecran de iPhone 4S (Video)</b>Nu e o coincidență faptul că telefonul celor de la ViewSonic poartă numele de ViewPhone 4S, deoarece are ceva în comun cu alt 4S și anume ultimul iPhone. Este vorba despre ecranul Retina Display, sau cel puțin unul similar care își face aparitia...

Nu e o coincidență faptul că telefonul celor de la ViewSonic poartă numele de ViewPhone 4S, deoarece are ceva în comun cu alt 4S și anume ultimul iPhone. Este vorba despre ecranul Retina Display, sau cel puțin unul similar care își face aparitia pe acest model ViewSonic, care trebuie să menționez că este un handset Android dual SIM. Hai să aflăm ce altceva ne mai rezervă device-ul.

E destul de ingenioasă ideea ca în partea inferioară să avem un capac care acoperă sloturile SIM și pe cel microSD, astfel că nu trebuie să înlăturăm bateria. De remarcat și interfața 3D care arată foarte bine și am văzut-o și pe o tabletă ViewSonic, deci o pot considera trademark pentru această companie. și acum hai să vedem specificațiile lui ViewSonic ViewPhone 4S:

  • Display: 3.5 inch, 640 x 960 pixeli, IPS LCD
  • Conectivitate: Bluetooth, WiFi, microUSB, dual SIM, GPS
  • CPU: single core, 1GHz, Cortex A9
  • Camera: 5MP, geotagging, camera frontală de 0.3MP
  • Memorie: slot microSD

Telefonul rulează Android 4.0 și are un design destul de pătrățos, care îmi amintește de noil LG-uri din seria L, de exemplu. Dacă vi se pare familiară interfața lui ViewSonic 4S, aflați că ea a fost creată pe baza lui SPB Shell 3D, iar rezultatul arata foarte bine. Aproape că nici nu mai recunosc Android ICS în aceste condiții, dar câtă vreme nu apare lagul sunt mulțumit de acest UI. Carcasa are un feeling ușor ieftin și fragil atunci când punem mâna pe device, dar în rest el sună ca un dual SIM cu Android destul de bun.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×