Ceas inteligent Sony Smart Watch - companion pentru telefoane Android

4.258 ori
<b>Ceas inteligent Sony Smart Watch - companion pentru telefoane Android</b>Este un accesoriu de luat în seamă pentru posesor de telefon Android. Știu că și Motorola a dezvoltat un produs similar, iar cel mai scump device de gen este iPod Nano cu o serie de accesorii dezvolatate special. &nbsp; Sony Smart Watch...

Este un accesoriu de luat în seamă pentru posesorii de telefone Android. Știu că și Motorola a dezvoltat un produs similar, iar cel mai scump device de gen este iPod Nano cu o serie de accesorii dezvolatate special.

Sony Smart Watch funcționează via bluetooth. Se oferă informații legate de sms, status pe twitter și facebook, alte info de la aplicațiile instalate, apelurile telefonice primite. Acestea se adaugă la funcția de ceas, un buton dedicat, un fel de shortcut.

Ceas inteligent Sony Smart Watch - companion pentru telefoane Android

Integrează un ecran OLED de 1.3 inch care ar trebui să consume puțină energie și să ofere un contrast foarte bun. Are doar 7.7 mm grosime și standardul bluetooth inclus este 3.0. Beneficiază și de un accelerometru și vor fi șase variante de culoare.

Mi se pare foarte util și mai ales când vreau să verific ceasul și să nu mai mă uit pe smartphone, ar trebui să-l scot din buzunar, să activez și să blochez ecranul. Plus că aduce și o notă hi-tech care mi s-ar potrivi. Nu știu nimic de disponibilitate în România și mai ales de preț.

Un video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×