NO.1 G9 este primul smartwatch cu procesor MediaTek MT2503, vine cu GPS și slot SIM (Video)

2.378 ori
<b>NO.1 G9 este primul smartwatch cu procesor MediaTek MT2503, vine cu GPS și slot SIM (Video)</b>Pe piață se lansează astăzi și smartwatch-ul No.1 G9, primul ceas inteligent cu procesor MediaTek MT2503 la bord. Produsul de față oferă un design atrăgător și avem parte de conectivitate GPS la bord, de certificare pentru rezistență la apă și praf și de

Mai ţineţi minte recenzia realizată recent pentru ceasul smart NO.1 G7? Ei bine, acum apare şi NO.1 G9, care realizează un upgrade serios pentru purtabilele companiei. Pe lângă faptul că primim GPS, avem parte şi de un puternic procesor MediaTek MT2503.

NO.1 G9

De fapt acest terminal inaugurează chipsetul mai sus menţionat. Avem de-a face acum cu un smartwatch veritabil, nu un terminal pătrăţos care pare un telefon mai mic, cum am văzut la NO.1 G7. Acest model este rezistent la apă şi praf, se conectează via Bluetooth la telefon, dar are şi propriul slot SIM. Astfel, gadgetul poate fi folosit de sine stătător pentru apelare.

NO.1 G9

Evident are şi funcţii de fitness, precum senzor de puls, pedometru, sau monitorizare a somnului. Veţi primi notificări legate de aplicaţiile de socializare pe ceas, dar şi de la alte aplicații. Există posibilitatea de a utiliza watch face-uri personalizabile şi interfaţa pare mai modernă decât ce am văzut pe G7. Pe pagina oficială a ceasului e menţionat şi suportul opţional pentru tensiune arterială, deşi cred că au scris chinezii greşit "blood pressure" în loc de "pulse".

Ar fi genial dacă nu ar fi o greşeală totuşi. Preţul este de 9.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×