ZTE Quartz - primul smartwatch cu Android Wear al producătorului chinez apare într-o imagine oficială

1.019 ori
<b>ZTE Quartz - primul smartwatch cu Android Wear al producătorului chinez apare într-o imagine oficială</b>Cei de la ZTE vor lansa în cursul acestui an și primul smartwatch din portofoliu cu Android Wear la bord, fiind vorba despre modelul ZTE Quartz pe care astăzi îl vedem reprezentat într-o imagine cu iz oficial. Se pare că acest nou purtabil va rula

Astăzi este ziua în care Google va anunța lansarea lui Android Wear 2.0, release bazat pe Android 7.1.1 Nougat care ne va aduce câteva update-uri interesante la pachet. De asemenea, tot astăzi așteptăm și debutul primelor smartwatch-uri ce se livrează din fabrică cu acest OS și anume modelele LG Watch Sport, respectiv LG Watch Style.

În perioada următoare vom vedea din ce în ce mai multe purtabile cu acest OS la bord, printre acestea urmând a se număra și ZTE Quartz - primul smartwatch Android Wear al companiei chineze care astăzi apare într-o imagine cu iz oficial. La prima vedere, se remarcă o oarecare similaritate cu modelul Huawei Watch, cele două dispozitive având un stil apropiat.

Aparent, ceasul ar urma să ofere și suport 3G și 512 sau 768 MB memorie RAM la pachet. După cum se poate vedea, display-ul este unul circular, iar cadranul unul metalic. Dintr-un motiv sau altul, se pare că brățara este una din silicon în cazul de față și nu piele cum ar fi normal în cazul unui smartwatch elegant de acest tip. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×