Nokia dezminte faptul că ar exista planuri de vânzare sau dezvoltare a unor noi produse de tip smartphone

864 ori
<b>Nokia dezminte faptul că ar exista planuri de vânzare sau dezvoltare a unor noi produse de tip smartphone</b>Acum c&acirc;teva zile prin intermediul unui zvon sosit din China aflam că finlandezii de la Nokia ar putea reveni pe piața smartphone-urilor chiar anul viitor. Aparent, această informație era dezvăluită chiar de șeful Nokia China, motiv pentru...

Acum câteva zile prin intermediul unui zvon sosit din China aflam că finlandezii de la Nokia ar putea reveni pe piața smartphone-urilor chiar anul viitor. Aparent, această informație era dezvăluită chiar de șeful Nokia China, motiv pentru care speculația părea a fi demnă de luat în seamă.

Totuși, oricât ne-am dori ca Nokia să lanseze un nou smartphone, se pare că pentru moment nu se va întâmpla acest lucru. Afirmația le aparține chiar celor de la Nokia, aceștia oferind o declarație oficială pe site din care reiese că totul este o invenție a presei chineze ce l-a introdus pe șeful Nokia China în ecuație pentru a face lucrurile mai credibile.

Un lucru care nu se leagă este faptul că acest comunicat de presă Nokia se referă doar la faptul că în viitorul apropiat nu vor fi vândute sau dezvoltate noi smartphone-uri. Astfel, nu este exclusă colaboarea cu alte companii pentru lansarea unui device, câteva zvonuri în acest sens circulând pe web de ceva timp.

Informațiile sosite în presă anterior vorbesc despre un posibil parteneriat între Nokia și chinezii de la Meizu. Potrivit surselor din spatele acestui zvon, se pare că Nokia va alege componentele și software-ul acestui device, în timp ce chinezii se vor ocupa de design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×