Nokia X ajunge la peste 1 milion de precomenzi În China În doar patru zile

1.169 ori
<b>Nokia X ajunge la peste 1 milion de precomenzi În China În doar patru zile</b>Acum 4 zile, mai precis pe data de 10 martie, cei de la Nokia au dat startul programului de precomenzi în China pentru modelul Nokia X ce a fost lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, perioadă de timp în care au fost...

Acum 4 zile, mai precis pe data de 10 martie, cei de la Nokia au dat startul programului de precomenzi în China pentru modelul Nokia X ce a fost lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, perioadă de timp în care au fost înregistrate aproximativ 1 milion de precomenzi.

Acest succes al lui Nokia X se datorează în special prețului scăzut, dotărilor acceptabile și al sistemului de operare Android 4.4 KitKat. Nokia X vine cu un display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră foto de 3 megapixeli și o baterie de 1500 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie decentă. Nokia X ar putea fi următorul hit al companiei finlandeze după succesul avut cu terminalul Windows Phone Nokia Lumia 520.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×