Noul fitness tracker Fitbit Blaze este deja disponibil la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro

951 ori
<b>Noul fitness tracker Fitbit Blaze este deja disponibil la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro</b>Cu doar o zi &icirc;n urmă vă informam despre lansarea unui nou fitness tracker &icirc;n cadrul show-ului CES 2016, model denumit Fitbit Blaze. Acest purtabil cu design elegant ajunge deja la pre-comandă prin intermediul celor de la QuickMobile.ro,...

Cu doar o zi în urmă vă informam despre lansarea unui nou fitness tracker în cadrul show-ului CES 2016, model denumit Fitbit Blaze. Acest purtabil cu design elegant ajunge deja la pre-comandă prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, livrarea urmând a se realiza din luna martie.

Fitbit Blaze sosește cu display color + sticlă curbată 2.5D, cu un corp metalic, dar și cu o serie de senzori pentru monitorizare activității fizice. Printre aceștia regăsim un senzor accelerometru, un monitor cardiac, un altimetru, un senzor de luminozitate și un modul de vibrații. Deși este un fitness tracker, Blaze vine și cu funcția de afișare a notificărilor primite pe smartphone.

 Noul fitness tracker Fitbit Blaze este deja disponibil la pre-comandă prin intermediul QuickMobile.ro

Interesantă totodată este și bateria Li-polymer adusă la pachet, unitate ce ne promite până la 5 zile de autonomie. Produsul de față vine cu certificare pentru rezistență la apă și praf, și ne oferă compatibilitate pentru terminale ce rulează iOS, Android, sau Windows. Îl puteți comanda de la QuickMobile.ro pentru suma de 1.049 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×