Ceasul Swiss Alp e o clonă de Apple Watch care costă cât o maşină (Video)

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 814 ori
<b>Ceasul Swiss Alp e o clonă de Apple Watch care costă cât o maşină (Video)</b>Dacă vi se părea scump un Apple Watch &icirc;n varianta aurită, imaginaţi-vă cum ar fi să plătiţi 24.900 de dolari pe o clonă de Apple Watch. Un astfel de device există şi e cunoscut drept Swiss Alp. &nbsp; Acest produs e creaţia companiei H....

Dacă vi se părea scump un Apple Watch în varianta aurită, imaginaţi-vă cum ar fi să plătiţi 24.900 de dolari pe o clonă de Apple Watch. Un astfel de device există şi e cunoscut drept Swiss Alp.

Acest produs e creaţia companiei H. Moser & Cie şi arata fix ca şi smartwatchul firmei din Cupertino. Aparent producătorul sau nu se teme să recunoască faptul că e vorba de o clonă, scriind chiar pe site-ul oficial că acest model este o "declaraţie" contra trendului smartwatch, dovedind că există un viitor şi pentru ceasurile tradiţionale mecanice.

De la curea la butonul crown parcă prea proeminent aici, acest model e clar o copie de Apple Watch, în special când vine vorba de designul corpului. Mecanismul de prindere a curelei pare diferit totuşi. Lucrul interesant de remarcat e că acesta nu este un smartwatch, ci un ceas analogic, cu rotiţe la interior.

H. Moser & Cie îşi prezintă cu umor şi ironie produsul într-un clip ce aduce cu cele Apple, în mod intenţionat evident. Având în vedere faptul că firma practic şi-a "trollat" clienţii, cine va mai cheltui echivalentul unei maşini pe acest ceas?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×