Ceasul Swiss Alp e o clonă de Apple Watch care costă cât o maşină (Video)

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 751 ori
<b>Ceasul Swiss Alp e o clonă de Apple Watch care costă cât o maşină (Video)</b>Dacă vi se părea scump un Apple Watch &icirc;n varianta aurită, imaginaţi-vă cum ar fi să plătiţi 24.900 de dolari pe o clonă de Apple Watch. Un astfel de device există şi e cunoscut drept Swiss Alp. &nbsp; Acest produs e creaţia companiei H....

Dacă vi se părea scump un Apple Watch în varianta aurită, imaginaţi-vă cum ar fi să plătiţi 24.900 de dolari pe o clonă de Apple Watch. Un astfel de device există şi e cunoscut drept Swiss Alp.

Acest produs e creaţia companiei H. Moser & Cie şi arata fix ca şi smartwatchul firmei din Cupertino. Aparent producătorul sau nu se teme să recunoască faptul că e vorba de o clonă, scriind chiar pe site-ul oficial că acest model este o "declaraţie" contra trendului smartwatch, dovedind că există un viitor şi pentru ceasurile tradiţionale mecanice.

De la curea la butonul crown parcă prea proeminent aici, acest model e clar o copie de Apple Watch, în special când vine vorba de designul corpului. Mecanismul de prindere a curelei pare diferit totuşi. Lucrul interesant de remarcat e că acesta nu este un smartwatch, ci un ceas analogic, cu rotiţe la interior.

H. Moser & Cie îşi prezintă cu umor şi ironie produsul într-un clip ce aduce cu cele Apple, în mod intenţionat evident. Având în vedere faptul că firma practic şi-a "trollat" clienţii, cine va mai cheltui echivalentul unei maşini pe acest ceas?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×