Samsung Galaxy Fold 2 primește deja randări convingătoare şi un clip video detaliat (Concept)

1.297 ori
<b>Samsung Galaxy Fold 2 primește deja randări convingătoare şi un clip video detaliat (Concept)</b>Dacă tot au apărut randări pentru Samsung Galaxy Note 10, de ce să nu începem să visăm şi la modul în care va arăta Galaxy Fold 2? Mai ales că sunt multe de corectat, judecând după opinia publicului despre Galaxy Fold

Dacă tot au apărut randări pentru Samsung Galaxy Note 10, de ce să nu începem să visăm şi la modul în care va arăta Galaxy Fold 2? Mai ales că sunt multe de corectat, judecând după opinia publicului despre Galaxy Fold versus Huawei  Mate X.

Samsung Galaxy Fold 2

Ei bine designerul Concept Creator a creat o serie de randări şi un video pentru viitorul pliabil Samsung şi le vedeţi mai jos. De această dată terminalul pare a se deschide precum o carte şi vine cu un decupaj pentru cameră în ecran şi fără breton. Are o cameră triplă în spate şi o simetrie mai reuşită decât predecesorul.

Samsung Galaxy Fold 2

Balamaua rămâne destul de protuberantă şi cumva se păstrează şi jack-ul audio. Din ce văd terminalul are şi un stylus, care iese dintr-o fantă aflată în zona inferioară. Acum nu mai rămâne un spaţiu excesiv de mare între cele două părţi pliabile şi sunt ipostaze care mă duc cu gândul la Surface Phone aici, dar şi la telefoanele cu clapetă Samsung din seria W.

Samsung Galaxy Fold 2

Închiderea acestui device se face perfect etanş, fără spaţiu între şi din ce am văzut primim 3 ecrane: cel interior dublu, care are acum format dreptunghiular nu patrat şi unul exterior cu propriul decupaj de cameră.

Designerul afirmă că ecranul exterior este unul de 5.4 inch 16:9, cu o cameră singulară "tăiată" în el, iar cel interior este un ecran de 7.2 inch, cu cameră duală şi senzor ToF. Telefon de an 2020 sau poate chiar 2021, dar doar concept acum. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×