CES 2019: Anker Roav Bolt este un încărcător auto smart ce aduce Google Assistant în mașina ta

1.236 ori
<b>CES 2019: Anker Roav Bolt este un încărcător auto smart ce aduce Google Assistant în mașina ta</b>Dacă în urmă cu doar câteva zile aflam faptul că Google Assistant va fi în curând prezent pe 1 miliard de device-uri la nivel global, iată că acum descoperim un nou segment de produse în care asistentul vocal va fi inclus - cel al gadget-urilor

Dacă în urmă cu doar câteva zile aflam faptul că Google Assistant va fi în curând prezent pe 1 miliard de device-uri la nivel global, iată că acum descoperim un nou segment de produse în care asistentul vocal va fi inclus - cel al gadget-urilor auto. În cadrul CES 2019 din Las Vegas a debutat un asemenea device și anume încărcătorul auto Anker Roav Bolt care aduce Google Assistant în mașina ta.

Anker Roav BOlt

Acest mic dispozitiv se va conecta la bricheta mașinii și după un proces simplu de setup cu smartphone-ul, vom avea la dispoziție Google Assistant și astfel posibilitatea de a realiza diferite task-uri doar prin comenzi vocale. Se va conecta prin Bluetooth sau port auxiliar la smartphone pentru a reda muzică prin difuzoarele mașinii, primii indicații către destinație, sau purta apeluri telefonice.

Anker Roav Bolt are și un sistem de anulare a zgomotului de fundal și include 2 microfoane MEMS, un cip special pentru recunoașterea vocală de la distanță și se bazează pe tehnologie Bluetooth 4.2. Se oferă și jack audio 3.5 mm, 4 LED-uri colorate și două porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor la 24W, 5V-2.4A. 

Gadget-ul de față va fi disponibil din primăvară la un preț de 49,99 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×