Samsung Galaxy Watch Active apare în randări proaspete în care își dezvăluie și noul UI

1.006 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active apare în randări proaspete în care își dezvăluie și noul UI</b>Pe data de 20 februarie cei de la Samsung plănuiesc să anunțe și alte produse pe lângă trio-ul de smartphone-uri Galaxy S10, un exemplu fiind smartwatch-ul intitulat Galaxy Watch Active. Acesta a mai apărut în leak-uri în ultima lună

Pe data de 20 februarie cei de la Samsung plănuiesc să anunțe și alte produse pe lângă trio-ul de smartphone-uri Galaxy S10, un exemplu fiind smartwatch-ul intitulat Galaxy Watch Active. Acesta a mai apărut în leak-uri în ultima lună, iar astăzi îl vedem reprezentat în randări proaspete prin intermediul cărora își dezvăluie și noul UI care împrumută unele elemente de look de la One UI.

Galaxy Watch Active

Aflați pentru început un detaliu important și anume acela că Samsung a decis să înlăture rama rotativă de navigare de pe acest nou ceas, un element apreciat de către utilizatorii generațiilor anterioare. Din imaginile prezentate aici observăm un ceas simplist cu display circular și muchii generoase la prima vedere.

Galaxy Watch Active

Raportat la modificările aduse pe partea de UI, deși se vorbea despre un update major în realitate se pare că noutățile nu sunt chiar atât de spectaculoase. Avem totuși noi teme pentru homescreen, inclusiv una care se axează pe oferirea de informații cu privire la monitorizarea sănătății și cea fitness. 

Galaxy Watch Active

Aflăm că smartwatch-ul Galaxy Watch Active va include o funcție de monitorizare continuuă a ritmului cardiac pentru utilizator, dar și o funcție de alertă în situația în care pulsul depășește un anumit prag. Acest ceas ar putea costa în jur de 250 - 300 euro și ar putea debuta simultan cu Galaxy S10 la vânzare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×