Samsung Galaxy Watch Active primeşte noi detalii: ecran mai mare, baterie mai mică

1.028 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active primeşte noi detalii: ecran mai mare, baterie mai mică</b>Samsung va aduce pe 20 februarie nu doar telefoanele Galaxy S10, ci şi purtabile noi. Pe de o parte avem căştile Galaxy Buds, iar pe de altă noile ceasuri Galaxy Watch Active sau Galaxy Sport, cum le numeam recent. Azi avem noi detalii

Samsung va aduce pe 20 februarie nu doar telefoanele Galaxy S10, ci şi purtabile noi. Pe de o parte avem căştile Galaxy Buds, iar pe de alta noile ceasuri Galaxy Watch Active sau Galaxy Sport, cum le numeam recent. Azi avem noi detalii despre acest ceas minimalist.

Sud-coreenii preferă ca în 2019 să ne ofere un sequel pentru Galaxy Sport-ul din 2017, mai degrabă decât un urmaş pentru Galaxy Watch-ul de anul trecut. Galaxy Watch Active se va axa pe funcţii de fitness şi sănătate, urmând a veni la un preţ ceva mai accesibil decât precedentele purtabile ale companiei. Imaginile pe care le vedeţi aici cu ceasul vin de la TigerMobiles şi au apărut pe web cu câteva zile în urmă.

Cât despre specificaţii, ele au fost descoperite de către cei de la XDA Developers, în fişierele firmware ajunse pe web. Sunt diferenţe clare între Gear Sport şi Galaxy Watch Active, justificate totuşi de cei 2 ani trecuţi între cele două produse. Galaxy Watch Active ar urma să aibă un procesor superior lui Gear Sport, un Exynos 9110, acelaşi de pe Galaxy Watch-ul din 2018.

Ceasul cel nou are şi un ecran de 1.3 inch, cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, faţă de cel de 1.2 inch de pe modelul de acum 2 ani. Bateria e totuşi mai mică, la doar 230 mAh, faţă de cea de 300 mAh de pe unitatea Gear Sport. Posibil să vedem diferite mărimi de ceas cu diferite marimi de baterii.

Alte dotări mai includ suportul Bluetooth 4.2, NFC, LTE, Bixby, senzor de puls şi pedometru. Avem şi monitorizare de somn şi stres, barometru, giroscop şi G senzor. Evident şi GPS-ul e pe listă, dar şi un difuzor pentru Bixby. Galaxy Watch Active rulează Tizen 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×