Noul smartwatch Xiaomi Amazfit Verge 2 are debutul programat pe data de 11 iunie

1.888 ori
<b>Noul smartwatch Xiaomi Amazfit Verge 2 are debutul programat pe data de 11 iunie</b>După cum bine știți cei de la Xiaomi își lansează produsele și prin diferite sub-branduri, câteva exemple fiind Mijia în zona de produse electrocasnice sau Huami care se ocupă în special cu purtabile. Descoperim astăzi faptul că

După cum bine știți cei de la Xiaomi își lansează produsele și prin diferite sub-branduri, câteva exemple fiind Mijia în zona de produse electrocasnice sau Huami care se ocupă în special cu purtabile. Descoperim astăzi faptul că pe data de 11 iunie această filială a companiei chineze va prezenta oficial noul smartwatch Amazift Verge 2 care este așteptat cu multe îmbunătățiri la pachet.

Amazfit Verge 2

Pe seama unor materiale teaser aflăm că acest purtabil va opta pentru un procesor de nouă generație și anume Snapdragon Wear 3100 care pe lângă update-ul în materie de performanță aduce și suport eSIM. Astfel se va oferi o experiență independentă de smartphone pentru doritori, cu toate că este cazul să ne așteptăm și la o mărire de preț.

Xiaomi Amazfit Verge 2 va avea GPS, NFC, senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și monitorizare 24/7 a activității sportive. Posibil ca prețul să treacă de 120 euro datorită suportului eSIM adăugat și apropo de lansări Xiaomi, tot pe data de 11 iunie este programat și debutul lui Mi Band 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×