Xiaomi Mi Band 4 are în sfârșit o dată de lansare; Aflăm când sosește noul purtabil

1.341 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 are în sfârșit o dată de lansare; Aflăm când sosește noul purtabil</b>În ultimele săptămâni am mai avut și câteva leak-uri asociate lui Xiaomi Mi Band 4, noul purtabil de buget pregătit de către compania chineză pe care l-am văzut și în câteva fotografii. Știm că de această dată se va

În ultimele săptămâni am mai avut și câteva leak-uri asociate lui Xiaomi Mi Band 4, noul purtabil de buget pregătit de către compania chineză pe care l-am văzut și în câteva fotografii. Știm că de această dată se va opta pentru un ecran color cu margini curbate și că vom avea o baterie de 135 mAh la pachet (versus unitate de 110 mAh de pe actualul Mi Band).

Xiaomi Mi Band 4

Astăzi descoperim în sfârșit data lansării acestui purtabil, fiind vorba despre ziua de 11 iunie atunci când Xiaomi va dezvălui toate detaliile hardware, cât și prețul acestui dispozitiv. Totodată apar și speculații cu privire la prețul pe care îl va purta această nouă brățară fitness care aparent va debuta în două variante.

Modelul standard va costa între 28 și 43 dolari, în vreme ce varianta cu suport NFC (pentru plăți via Mi Pay) va costa în jur de 72 dolari. De la purtabil mai așteptăm și îmbunătățiri pe partea de monitorizare puls, dar și o conectivitate superioară grație standardului Bluetooth 5.0 pe care Mi Band 4 îl va suporta. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×