Smartwatch-ul Fitbit Versa 2 ar putea debuta pe 25 august; Vine cu ecran OLED și integrare Amazon Alexa

Autor:  | Publicat în:  Fitbit  Smartwatch 689 ori
<b>Smartwatch-ul Fitbit Versa 2 ar putea debuta pe 25 august; Vine cu ecran OLED și integrare Amazon Alexa</b>Printre smartwatch-urile noi ce se pregătesc pentru debut în perioada următoare îl avem și pe Fitbit Versa 2, purtabil care anterior se lăsa admirat într-o serie de prime randări cu iz oficial. Astăzi avem mai multe detalii la

Printre smartwatch-urile noi ce se pregătesc pentru debut în perioada următoare îl avem și pe Fitbit Versa 2, purtabil care anterior se lăsa admirat într-o serie de prime randări cu iz oficial. Astăzi avem mai multe detalii la pachet, cât și o fotografii reale de tip unboxing ale purtabilului care aparent urmează a debuta oficial pe data de 25 august. 

Fitbit Versa 2

De asemenea aflăm și că livrările ar urma să fie onorate începând cu data de 15 septembrie și că prețul de pornire nu va trece de 200 dolari. Imaginile de față ne prezintă ambalajul de retail în care sosește ceasul și pe care sunt notate și câteva dintre dotări, un exemplu fiind integrarea cu asistentul vocal Amazon Alexa.

Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2 va opta pentru un ecran OLED pătrat cu protecție 2.5D aplicată peste și spațiul de stocare intern va permite găzduirea a până la 300 melodii ce pot fi ascultate prin intermediul unor căști Bluetooth. Din punct de vedere al funcționalității fitness, acest ceas va pătra abilitățile de tracking ale predecesorului, de la monitorizarea numărului de pași, etajelor urcate, calitate a somnului și până la monitorizarea pulsului.

Fitbit Versa 2

Va include 15 moduri pentru exerciții variate și o mențiune interesantă este cea referitoare la prezența unui senzor SpO2. Grație integrării cu Amazon Alexa vom putea da comenzi vocale asistentului pentru realizarea de acțiuni precum stingerea/aprinderea becurilor smart din casă, setarea de alarme, sau aflarea știrilor sau informațiilor despre vreme. Așteptăm acum să vedem dacă lansarea de pe 25 august se înfăptuiește!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×