Pebble apelează la Kickstarter pentru a finanţa următorul său smartwatch color

597 ori
<b>Pebble apelează la Kickstarter pentru a finanţa următorul său smartwatch color</b>Pebble e mai mult dec&acirc;t firma creatoare a unui smartwatch cool cu c&acirc;ţiva ani &icirc;n urmă, e si un nume care a dobor&acirc;t recorduri la finanţarea pe Kickstarter. Astfel, cu 3 ani &icirc;n urma Pebble str&acirc;ngea peste 10 milioane de...

Pebble e mai mult decât firma creatoare a unui smartwatch cool cu câţiva ani în urmă, e si un nume care a doborât recorduri la finanţarea pe Kickstarter. Astfel, cu 3 ani în urma Pebble strângea peste 10 milioane de dolari pentru un simplu smartwatch E Ink, iar acum vrea să revină la această metodă de finanţare.

Compania a mai lansat câteva modele de ceasuri şi designuri între timp, rămânând totuşi un nume respectat în zona purtabilelor. Şi asta în ciuda faptului că la fiecare generaţie de produs nu se schimbau foarte multe la capitolul design. Ei bine, noul Pebble Time va fi un produs cu adevărat revoluţionar, el sosind cu un display color, un design mai subţire, microfon la bord şi un sistem de operare nou.

Pebble apelează la Kickstarter pentru a finanţa următorul său smartwatch color

El a primit şi o pagină pe Kickstarter, din care aflăm că noul ceas nu foloseşte nici LCD nici OLED pentru display ci e-paper color. Avantajul e viaţa crescută a bateriei, atingând până la 7 zile, ca şi Pebble cel original. Pebble Time e mai mic şi mai subţire decât smartwatchul de acum 3 ani, aparent cu 20% mai subţire chiar. Corpul este fabricat din policarbonat, dar sticla ecranului are parte de protecţie Gorilla Glass, iar marginile sale sunt fabricate din oţel inoxidabil.

Pebble Time

Gadgetul e rezistent la apă şi are o interfaţă vocală bazată pe microfon, care se axează mai degrabă pe răspunsuri vocale la notificările primite. Spre exemplu, dacă primiţi un mail, puteţi replica folosind vocea. Pebble a folosit aici un nou OS, care are API-urile deschise către dezvoltatori, care îşi pot configura aplicaţiile pentru acest device.

Pebble apelează la Kickstarter pentru a finanţa următorul său smartwatch color

Se lucrează şi la o metodă ca aplicaţiile să fie scrise pentru acest ceas pe web, fără a mai fi nevoie de o aplicaţie nativă la bord. Aflaţi că ceasul va sosi pe negru, roşu sau alb şi va costa de la 159 de dolari în sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×