Polar anunță smartwatch-urile Vantage M și Vantage V; Au GPS și se adresează sportivilor

2.206 ori
<b>Polar anunță smartwatch-urile Vantage M și Vantage V; Au GPS și se adresează sportivilor</b>La nici 24 ore de la debutul lui Apple Watch Series 4, iată că Polar anunță la rândul lor noi purtabile. Este vorba despre modelele Polar Vantage M și Polar Vantage V - ceasuri care se adresează sportivilor și mai puțin celor care vor un ceas

Din partea celor de la Polar vine astăzi lansarea a două noi smartwatch-uri, modele numit Vantage M și Vantage V care se adresează mai degrabă sportivilor, oferind tracking superior pentru activitatea fizică. Deși aceste purtabile adoptă un design similar, există diferențe serioase la unele capitole după cum veți descoperi din rândurile de mai jos. 

Polar Vantage M

În primul rând îl avem pe Vantage M, smartwatch-ul mai accesibil din acest duo care se livrează cu ecran de 1.2 inch (240 x 240 pixeli) care poate fi acționat doar prin intermediul butoanelor fizice de pe cadranul metalic. Se oferă funcție Always-On Display, o baterie de 230 mAh cu autonomie de până la 30 ore în modul de antrenament, dar și conectivitate Bluetooth LE, respectiv GPS și GLONASS pentru tracking.

Bifează și certificare pentru rezistență la apă și aduce funcții de tip alarmă, respectiv senzor de puls. Prețul este de 279.90 euro.

Polar Vantage V

Modelul high-end de aici se numește Polar Vantage V și aduce ecran de 1.2 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli și suport tactil, respectiv Always-On. Avem parte de o baterie de 320 mAh care oferă până la 30 ore de autonomie în modul antrenament, iar suportul GPS + GLONASS este la posturi. De asemenea aduce și un senzor de puls cu suport pentru monitorizare continuuă și vine cu un cadran metalic gri alături de curele din policarbonat (negru, portocaliu, alb). Prețul este de 499 euro.

Ambele ceasuri sunt destinate sportivilor, atleților și tuturor celor care se antrenează serios pentru a fi în formă sau a lua parte la diverse competiții. Livrările încep în noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×