Începutul sfârşitului pentru modularitate? Modulul Moto Z Keyboard Mod a fost anulat

Autor:  | Publicat în:  Motorola 780 ori
<b>Începutul sfârşitului pentru modularitate? Modulul Moto Z Keyboard Mod a fost anulat</b>Dacă celor de la LG nu le-a ieşit cu modularitatea şi Google şi-a bătut joc de Project Ara, Motorola era ultimul bastion al acestei tehnologii. Se pare că nici ei nu o duc prea strălucit, pentru că tocmai a apărut informaţia că ar fi anulat modulul Moto Z

Dacă celor de la LG nu le-a ieşit cu modularitatea şi Google şi-a bătut joc de Project Ara, Motorola era ultimul bastion al acestei tehnologii. Se pare că nici ei nu o duc prea strălucit, pentru că tocmai a apărut informaţia că ar fi anulat modulul Moto Z Keyboard.

E drept că nu are rost să fim alarmişti, pentru că e doar un modul între alte zeci, inclusiv unul care îţi face analizele medicale practic şi e foarte util. Pe de altă parte acest modul Moto Keyboard fusese subiect de crowdfunding pe Indiegogo, cu 164.000 de dolari strânşi. Compania din spatele accesoriului, Livermorium a publicat o postare în această săptămână, în care anunţa că produsul a fost anulat.

Modulul Moto Z Keyboard Mod

Motivul este imposibilitatea de a face faţa problemelor cu lanţul de furnizori, lipsa de posesori de modele Moto Z şi interesul egal cu zero din partea retailerilor. Livermorium se va axa acum pe propriul telefon, cunoscut deocamdată drept Q-device, un "terminal high end premium landscape slider". Cei care au finanţat prin Indiegogo modulul îşi pot muta contribuţia spre viitorul telefon.

Sau îşi pot cere banii înapoi prin PayPal, până pe 30 septembrie. Viitorul nu sună bine pentru modulele Moto, chiar dacă ele sunt cele care ne-au permis să spunem că Moto Z3 e primul telefon 5G, având un modul cu tehnologia aferenta.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×