Samsung Gear Fit 2 primește un scurt hands-on de la Unpacked 2016; device purtabil arătos cu senzor de puls

874 ori
<b>Samsung Gear Fit 2 primește un scurt hands-on de la Unpacked 2016; device purtabil arătos cu senzor de puls</b>Gabriel Bobon, delegatul nostru la evenimentul de lansare al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 ce a avut loc pe data de 2 august în New York, a profitat de ocazie și a realizat și un scurt hands-on pentru brățara inteligentă Samsung Gear Fit 2 - accesori

Delegatul nostru la evenimentul în cadrul căruia Samsung Galaxy Note 7 a debutat oficial, și anume Gabriel Bobon, a profitat de ocazie și ne-a oferit și un scurt hands-on pentru brățara fitness numită Gear Fit 2. Acest dispozitiv se remarcă printr-o carcasă compactă și ușoară, dar și printr-o experiență de utilizare foarte facilă, meniul fiind simplu de accesat iar display-ul foarte responsiv la atingeri.

Samsung Gear Fit 2

Acest produs vine cu display sAMOLED de 1.5 inch ce ne oferă o rezoluție de 432 x 216 pixeli, cu un procesor dual-core de 1.0 GHz și cu 512 MB memorie RAM. Primim certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, 4 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 200 mAh ce ar trebui să asigure în jur de 1.5 - 2 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare.

Samsung Gear Fit 2 aduce un senzor pentru puls la pachet, dar și senzori pentru monitorizarea numărului de pași efectuați, al caloriilor arse, dar și distanța, respectiv viteza avută în timpul antrenamentelor. Acest terminal este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor cu Android ce rulează minim Android 4.4 KitKat, și poate fi găsit pe roz în oferta celor de la eMAG la un preț de 849 lei în acest moment. Modelele pe gri și albastru costă în schimb 899 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×