Pe 7 septembrie vom vedea noile iPhone-uri; Apple trimite invitațiile către presă

806 ori
<b>Pe 7 septembrie vom vedea noile iPhone-uri; Apple trimite invitațiile către presă</b>Iată că astăzi este și ziua în care aflăm data la care Apple plănuiește să dezvăluie oficial noua generație iPhone. Ei bine, data aleasă de către compania din Cupertino, este 7 septembrie - un detaliu ce ne poate indica faptul că avem într-adevăr de-a fac

Astăzi este ziua în care aflăm data la care noile modele iPhone vor debuta oficial, și asta datorită invitațiilor de presă ce au început să ajungă în inbox-ul publicațiilor tech din SUA. Apple pregătește această conferință pentru data de 7 septembrie în cadrul Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco, aceeași locație pe care compania a folosit-o cu doar câteva luni în urmă pentru keynote-ul WWDC 2016.

Invitatie eveniment Apple

Vom vedea aici noile modele iPhone al căror nume încă nu este sigur pentru moment, zvonurile indicând atât denumirea iPhone 7 dar și iPhone 6 SE. Din păcate modificările la nivel estetic nu vor fi pe atât de mari pe cât ne așteptam inițial, și asta pentru că Apple a decis să rezerve un update al design-ului pentru iPhone-ul aniversar ce va sosi în 2017.

Pe lângă telefoanele de aici există și posibilitatea de a vedea lansate noi computere MacBook Pro, sau poate chiar un succesor pentru Apple Watch. Dacă vă amintiți, chiar de curând am văzut o fotografie cu bateria destinată variantei de 42 mm a lui Apple Watch 2, o unitate cu 36% mai mare decât cea existentă pe primul model. Ce ne rezervă evenimentul Apple cu adevărat, aflăm în aproximativ o săptămână!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×