Pe 7 septembrie vom vedea noile iPhone-uri; Apple trimite invitațiile către presă

824 ori
<b>Pe 7 septembrie vom vedea noile iPhone-uri; Apple trimite invitațiile către presă</b>Iată că astăzi este și ziua în care aflăm data la care Apple plănuiește să dezvăluie oficial noua generație iPhone. Ei bine, data aleasă de către compania din Cupertino, este 7 septembrie - un detaliu ce ne poate indica faptul că avem într-adevăr de-a fac

Astăzi este ziua în care aflăm data la care noile modele iPhone vor debuta oficial, și asta datorită invitațiilor de presă ce au început să ajungă în inbox-ul publicațiilor tech din SUA. Apple pregătește această conferință pentru data de 7 septembrie în cadrul Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco, aceeași locație pe care compania a folosit-o cu doar câteva luni în urmă pentru keynote-ul WWDC 2016.

Invitatie eveniment Apple

Vom vedea aici noile modele iPhone al căror nume încă nu este sigur pentru moment, zvonurile indicând atât denumirea iPhone 7 dar și iPhone 6 SE. Din păcate modificările la nivel estetic nu vor fi pe atât de mari pe cât ne așteptam inițial, și asta pentru că Apple a decis să rezerve un update al design-ului pentru iPhone-ul aniversar ce va sosi în 2017.

Pe lângă telefoanele de aici există și posibilitatea de a vedea lansate noi computere MacBook Pro, sau poate chiar un succesor pentru Apple Watch. Dacă vă amintiți, chiar de curând am văzut o fotografie cu bateria destinată variantei de 42 mm a lui Apple Watch 2, o unitate cu 36% mai mare decât cea existentă pe primul model. Ce ne rezervă evenimentul Apple cu adevărat, aflăm în aproximativ o săptămână!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×