Fitbit Flex 2 și Charge 2 sunt lansate oficial; brățări fitness cu prețuri de 100, respectiv 150 dolari

1.260 ori
<b>Fitbit Flex 2 și Charge 2 sunt lansate oficial; brățări fitness cu prețuri de 100, respectiv 150 dolari</b>Cei de la Fitbit anunță astăzi lansarea a două noi brățări fitness, fiind vorba în cazul de față despre modelele Charge 2 și Flex 2 pe care le puteți admira în imaginile de mai jos. Prețul acestora este de 100, respectiv 150 dolari, și ca funcții benefici

Cei de la Fitbit tocmai ce au anunțat lansarea a două noi brățări fitness, fiind vorba în cazul de față despre Flex 2 și Charge 2 - modele cu funcții și design interesant. Aflăm faptul că noul Flex 2 aduce un design ultra-slim minimalist (cu 30 mai mic față de prima generație), un display cu iluminare LED pentru afișarea de notificări, dar și cetificare pentru rezistența la apă în timpul sesiunilor de înot.

Fitbit Flex 2

Acesta va fi disponibil pentru un preț de 100 dolari și vine într-o gamă largă de culori după cum urmează: negru, roz, gri, mov, verde și galben. Cât despre modelul Charge 2, avem aici funcții și senzori pentru monitorizarea completă a activității fizice pe parcursul unei zile, de la numărul de pași realizați, distanță, puls, numărul de trepte urcate, dar și a caloriilor arse. Primim și funcția Reminders to Move ce ne va notifica în momentul propice când este indicat să facem puțină mișcare pentru a scăpa de sedentarism.

Fitbit Charge 2

La dispoziție avem și un display de 4x ori mai mare decât cel de pe modelul Charge HR, o baterie ce oferă până la 5 zile de autonomie și posibilitatea de a schimba cureaua foarte rapid. Cei pasionați de activități sportive pot alege moduri precise de exerciții, printre acestea regăsindu-se următoarele: jogging, ciclism sau yoga. Prețul acestui purtabil este de 150 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×