Avem iPhone 5G în 2020 cu siguranţă, conform unui analist din China, care are surse la producătorii de componente

652 ori
<b>Avem iPhone 5G în 2020 cu siguranţă, conform unui analist din China, care are surse la producătorii de componente</b>Dacă în 2019 Apple s-a ţinut departe de trendul 5G, la anul nu va mai putea să o facă. Primele iPhone-uri cu suport pentru conectivitate de generaţie a cincea vor sosi la anul şi acum informaţia e confirmată de către

Dacă în 2019 Apple s-a ţinut departe de trendul 5G, la anul nu va mai putea să o facă. Primele iPhone-uri cu suport pentru conectivitate de generaţie a cincea vor sosi la anul şi acum informaţia e confirmată de către Guo Minghao, analist al China Tianfeng Securities.

Sursa afirma că iPhone-ul 5G va sosi în a doua jumătate a anului viitor şi va avea asociată o creştere a prețului componentelor, cu până la 35% în unele cazuri. Furnizorii de componente SLP Pengding/Yingding şi Oster, dar şi Taiwan Optoelectronics vor avea mult de câştigat din această creştere. Vor fi şi alte schimbări la nivel de iPhone pentru a implementa 5G.

Va trebui umblat la răcirea telefonului, amplasarea de componente, la baterie şi la antene. O parte din echipamentul necesar pentru 5G de pe iPhone va sosi de la companiile Pengding/Yingding (nu modemuri, care vin de la Qualcomm). Se discută atât despre o creştere a costului de producţie, cât şi a costului telefonului în magazine. Am putea vedea un iPhone şi la 1200 de dolari sau poate chiar 1300. În România ar putea trece de la pragul de 5800-6000 de lei la cel de 7000 de lei cu ocazia sosirii 5G.

Trebuie spus şi că analistul Ming-Chi Kuo indica la rândul său în vară faptul că vom avea iPhone-uri 5G în 2020. 2 din 3 telefoane Apple de la anul vor avea acest tip de suport. Probabil că urmaşul lui iPhone 11 va sta pe bară şi doar iPhone 12 şi 12 Pro vor avea parte de conexiuni mai rapide.

Nu e totuşi bătut în cuie tot şi sunt şanse să ajungă 5G-ul şi pe iPhone 12, urcându-i şi lui preţul. Modemurile 5G Qualcomm ar fi în cărţi pentru integrarea pe telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×