QuickMobile dă startul precomenzilor pentru Apple Watch; prețurile încep de la 1.849 lei pentru varianta Sport

1.586 ori
<b>QuickMobile dă startul precomenzilor pentru Apple Watch; prețurile încep de la 1.849 lei pentru varianta Sport</b>Unul dintre cele mai controversate ceasuri inteligente din ultimul timp este și Apple Watch, dispozitiv purtabil ce i-a făcut chiar și pe producătorii elvețieni de ceasuri să introducă la r&acirc;ndul lor modele inteligente pe piață. Deși Watch...

Unul dintre cele mai controversate ceasuri inteligente din ultimul timp este și Apple Watch, dispozitiv purtabil ce i-a făcut chiar și pe producătorii elvețieni de ceasuri să introducă la rândul lor modele inteligente pe piață. Deși Watch a fost anunțat acum mai bine de câteva luni, abia la sfârșit de aprilie vânzările vor începe oficial.

Până la acea dată, numeroși retaileri au dat startul unui program de pre-comenzi pentru acest smwartwatch, retaileri printre care se numără și QuickMobile. Acest magazin online afișează la comandă 50 modele diferite Apple Watch ce fac parte din versiunile Watch, Sport, respectiv Watch Edition.

Cel mai ieftin model listat este Apple Watch Sport, ceasul ce vine cu un corp metalic și curea colorată din cauciuc. Prețul acestei versiuni este de 1.849 lei în varianta de 38 mm, și 2.099 lei pentru modelul de 42 mm.

Aflăm că prețurile pentru versiunea Watch cu carcasă din oțel și curea din piele ajung până la pragul de 3.999 lei (42 mm). Nu în ultimul rând, QuickMobile afișează la pre-comandă și modelul Apple Watch Edition, device al cărui preț ne poate cauza palpitații.

Cea mai accesibilă versiune Apple Watch Edition este cea din aur roz de 18 karate ce va fi comercializată pentru uriașa sumă de 49.999 lei. În același timp, există și o variantă cu aceeași carcasă din aur roz, dar cu o curea de piele la pachet. Prețul pentru acest model ajunge la 79.999 lei. QuickMobile dezvăluie totodată și faptul că primele unități vor fi livrate începând cu data de 24 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×