iHunt aduce la precomandă smartphone-ul Vernee Apollo Lite; costă 1.299 lei

1.656 ori
<b>iHunt aduce la precomandă smartphone-ul Vernee Apollo Lite; costă 1.299 lei</b>De vreme ce producătorul chinez Vernee a început încă de săptămâna trecută livrările de smartphone-uri Apollo Lite, era de așteptat ca și retailerii din alte regiuni să listeze device-ul în ofertă. Acest model este afișat acum la precomandă de către

Încă de săptămâna trecută cei de la Vernee au dat startul livrărilor de terminale Apollo Lite, model ce de astăzi poate fi comandat și din România prin intermediul celor de la iHunt.ro. Acest din urmă retailer afișează smartphone-ul la precomandă pentru un preț de 1.299 lei, și în plus beneficiem de un certificat de garanție pentru o perioadă de 24 luni. 

Vernee Apollo Lite

Știți deja faptul că acest terminal ne oferă dotări high-end, printre acestea numărându-se un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și 4 GB memorie RAM. Avem 32 GB spațiu de stocare flash, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce oferă suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD. 

Vernee Apollo Lite

Pentru selfie-uri este adus un senzor de 5 megapixeli, iar printre alte dotări incluse aici avem bateria de 3180 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, portul USB Type-C și scanner-ul de amprente amplasat pe spatele device-ului. Vernee Apollo lite sosește într-o carcasă metalică, și îl puteți comanda de aici.

Mulțumim pentru pont lui Gabriel!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×