MediaTek ar urma să lanseze chipseturi si soluţii 5G începând cu anul 2018

985 ori
<b>MediaTek ar urma să lanseze chipseturi si soluţii 5G începând cu anul 2018</b>Începând cu anul 2018 se așteaptă ca producătorul chinez MediaTek să lanseze pe piață chipseturi și soluții 5G. Aflăm că această companie a pus laolaltă o echipă de cercetare și dezvoltare formată dintr-un număr de peste 100 angajați ce vor lucra la

MediaTek s-a înscris în cursa pentru realizarea de chipuri compatibile cu tehnologia 5G, pe care le va lansa începând cu anul 2018. Compania asiatică a creat o echipă specială de cercetare şi dezvoltare, axată pe tehnologie 5G şi incluzând peste 100 de persoane.

Forţa de muncă din zona R&D se va extinde în următorii ani, odată cu evoluţia 5G şi va ajunge la peste 200 sau chiar 300 de persoane. 2018 e o ţintă a lansării şi e o perioadă aproximativă, nefiind chiar bătută în cuie. Producătorul de chipseturi nu e singur pe acest front, colaborând cu firme din Europa şi Japonia, precum operatorul NTT DoCoMo de exemplu pentru a face teste de tehnologie 5G.

Rivalii de la Spreadtrum pregătesc la rândul lor produse similare, conform unor surse din industrie, iar ei vor colabora cu operatorii din China. Consensul este că undeva prin 2020 să debuteze la nivel comercial acest standard de conectivitate. Mari jucători implicaţi în dezvoltarea sa sunt şi Huawei, Ericsson, Nokia Networks/Alcatel-Lucent sau Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×